Jääravintola Snow Dome | Hotel Levi Panorama piha

Snow Dome on uniikki jäästä ja lumesta tehty ravintola ja baari Levillä. Snow Dome sijaitsee Hotel Levi Panoraman sisäpihalla ja on seiniään ja kalusteitaan myöten muotoiltu jäästä ja lumesta. Snow Dome on auki päivittäin baarina ja iltaisin voit tulla Snow Domen illalliselle, jossa alkuruoka nautitaan upean jääkupolin sisällä, ja pää- ja jälkiruoalle siirrytään lämpimiin sisätiloihin Café Spiellaan.

Snow Dome Bar joka päivä klo 12-18

Snow Dome Experience -illallinen
Takuukattaus joka perjantai klo 19
Muina päivinä kattaus toteutuu, kun varauksia on vähintään 10 hengelle.
Snow Dome Menu

Hotel Levi Panorama (piha) | Tunturitie 205, Levi Puh. 016 336 3000 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Levin upein jääravintola Snow Dome avataan heti lumiolosuhteiden salliessa, joulukuun puolen välin tienoilla. Ravintolan ulkohalkaisija on 17 metriä, korkeus 10 metriä, ja tämän kupolimaisen ravintolan rakentamiseen käytetään noin 2000 m3 lunta. Snow Dome on ainutlaatuisin baari Levillä, ja täällä voitkin piipahtaa päivittäin vaikkapa jääsnapsilla tai kuumalla juomalla. Snow Domeen pääset helposti joko Levin huipulle johtavaa Tunturitietä pitkin, Levin tunturikylän keskustasta Levi Express Gondolilla tai suoraan laskettelemalla Levin eturinteestä.

Asiakaspaikkoja

Coctail-tilaisuudessa: 64
Snow Dome Experience: 64 (alkuruoka nautitaan Snow Domessa ja pää- ja jälkiruoat lämpimissä sisätiloissa)
Erityistä ravintolassa: jää- ja lumiravintola, jääpöydät, ulkoilmaravintola, lumikupoli, ravintolassa jääveistoksia ja jääbaari, elämysravintola