Majoitu, nauti ja viihdy Levillä

Ajankohtaista

 • Panorama Golf 28. - 29.6.2019

  Kilpailuhenkisille golfareille on kesäkuussa tarjolla elämyksellinen golfkisa Panorama Open, joka on kaikille avoin kahden kierroksen kisa.

  Tarkemmat tiedot

 • Tiedote: Rakennamme uutta Hotel Levi Panoramassa

  Hotel Levi Panoramassa tehdään kesän ajan muutostöitä. Hotellin pohjoispäädyn sviittien ja Gold Digger Barin parvekkeet uusitaan ja tilalle rakentuvat uudet, lasitetut oleskelutilat. Muutostöistä johtuen kulku Tapahtumakeskus ja Cinema Levi Summittiin, Ravintola Panoramaan ja hotelliin saattaa ajoittain poiketa normaalista. Ilmoitamme poikkeavista kulkureiteistä projektin etenemisen myötä kotisivuillamme. Rakennustöitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 07.00-18.00. Hotellimme ja ravintolamme ovat avoinna normaalisti. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa häiriötä.

  Lue lisää...

 • Uutta Hotel Levi Panoramassa - Sky Suite -sviitit!

  Hotel Levi Panorama tulee tarjoamaan uudenlaista luksusta talvikaudella 2019-2020. Hotellin pohjois-päädyssä sijaitsevan kuuden sviitin parvekkeiden tilalle rakentuvat lasiseinäiset oleskelutilat kuluvan kesän aikana. Samalla sviitit saavat myös uudet nimet Sky Suite ja Sky Suite Deluxe. Sviittien lasiseinäiset ja -kattoiset oleskelu- ja makuuhuoneet tuovat maiseman lähelle, ja ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan ja revontulien, valoisien kesäöiden ja ruskan väriloiston ihailuun. Kolmessa Sky Suitessa on yhdistetty, tilava makuu- ja oleskeluhuone sekä kylpyhuone jossa on kylpyamme. Sky Suite Deluxe -sviitti tarjoaa pikkuisen enemmän luksusta, ja niissä on olohuoneen lisäksi erillinen makuuhuone, sauna ja kaksi kylpyhuonetta. Myös Sky Suite Deluxe -huoneita on kolme.

  Lue lisää...