Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot yksittäisvarauksille

Hotellivarauksia ei koske valmismatkalaki, vaan niitä käsittelee majoitus- ja ravitsemusasetus. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta. Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi sekä hotellien yhteydessä olevat huoneistot noudattavat palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Best available -hinnat

Varaus maksetaan varattaessa. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Varaus voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankissa. Ajankohtaiset vaihtoehdot löydät varausmoottoristamme.

Flexible online –hinnat

Flexible online -hinnat ovat varattavissa ainoastaan netissä, flexible offline -hinnat ovat voimassa varattaessa suoraan hotellista tai myyntipalvelusta sähköpostilla tai puhelimitse. Varaus vahvistetaan luottokortilla ja se maksetaan saavuttaessa hotelliin joko luotto- tai pankkikortilla tai käteisellä. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa kuluitta tulopäivää edeltävään iltaan klo 18 mennessä. Internetissä varatun varauksen voi muuttaa tai peruuttaa varausnumeron avulla internet-sivuillamme. Mikäli muutos tai peruutus tapahtuu saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 18 jälkeen, pidätämme ensimmäisen majoitusvuorokauden hinnan. Varauksen peruutus aikarajan jälkeen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Muut hinnat

Osa hinnoista edellyttää etukäteismaksua vahvistuksen yhteydessä. Suoritetun maksun palautusta voidaan rajoittaa hintakohtaisesti. Ehdot löytyvät netistä hintaan liittyvästä hintakuvauksesta tai asiakaspalvelusta.

Maksettu tai luottokortilla vahvistettu huonevaraus pidetään voimassa tulopäivän jälkeiseen aamuun klo 11 asti, jonka jälkeen hotellilla on oikeus myydä huone uudelle asiakkaalle.

Levi Chalets ja Chalets K5 Levi -huoneistot

Varaus vahvistetaan luottokortilla. Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varausta ei vahvisteta luottokortilla, varauksen kokonaisarvo erääntyy maksettavaksi kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli vahvistettu varaus perutaan 14 vrk ennen saapumista, veloitamme 50% varauksen kokonaisarvosta. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen saapumista peruttu varaus veloitetaan 100%.

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä hotelli voi perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Yhteystiedot ja sijainti

Hotel Levi Panorama

Tunturitie 205, 99130 Levi

Puh. 016 336 3000
Fax 016 336 3010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hotel K5 Levi

Kätkänrannantie 2, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh. 016 639 1100
Fax 016 639 1333
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Levi Summit

Tunturitie 205, 99130 Levi

Puh. 016 336 3000
Fax 016 336 3010

Myyntipalvelu

Ryhmä- ja kokousvaraukset, tapahtumat
ma-pe klo 9-16
Puh. 040 456 2059
Fax 016 336 3010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laskutusohjeet Koutalaki1/Hotel Levi Panorama
Laskutusohjeet Kätkä Viisi Oy
Laskutusohjeet Kassiopeia Finland Oy
Laskutusohjeet Levin Luontokeskus Oy

 

Sijainti

levikartta-1140x806

Yhteydet Koutalaelle (Hotel Levi Panorama ja Levi Summit)

Levi Express gondolihissi Levin keskustasta

Avoinna kesäkaudella
klo 10-18, kesäkelkkaradan aukioloaikojen mukaisesti, säävarauksella.

Pahoittelemme remontistamme mahdollisesti aiheutuvia käyttökatkoksia.

Autolla

Levin keskustasta noin 2 kilometriä etelään Levintietä, jolta käännös Tunturitielle Rautian ja Nesteen välistä. Tunturitietä jatketaan 2 kilometriä, jolloin saavutaan Koutalaelle. Kittilän ja Levin Taksi palvelee numerossa 0200 99800.

Tiedote: Rakennamme uutta Hotel Levi Panoramassa

Hotel Levi Panoramassa tehdään kesän ajan muutostöitä. Hotellin pohjoispäädyn sviittien ja Gold Digger Barin parvekkeet uusitaan ja tilalle rakentuvat uudet, lasitetut oleskelutilat. Muutostöistä johtuen kulku Tapahtumakeskus ja Cinema Levi Summittiin, Ravintola Panoramaan ja hotelliin saattaa ajoittain poiketa normaalista. Ilmoitamme poikkeavista kulkureiteistä projektin etenemisen myötä kotisivuillamme. Rakennustöitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 07.00-18.00. Hotellimme ja ravintolamme ovat avoinna normaalisti. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa häiriötä

Kuinka päästä Leville

Levi sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päästä Kittilän lentokentältä ja tunnin ajomatkan päässä lähimmältä juna-asemalta Kolarista.

Lentäen Leville

www.finnair.fi
www.norwegian.com
www.lufthansa.fi

Junalla Leville

Junalla lähimmät asemat ovat Roveniemi ja Kolari. Molemmista kulkee busseja Leville. Etäisyydet: Rovaniemi – Levi 170 km ja Kolari – Levi 80 km.
VR, puh 0600 41900
www.vr.fi

Autovuokraus

www.europcar.fi

Majoitus

Hotel Levi Panorama

panorama200-summer-8900

Levin ainoa rinnehotelli Hotel Levi Panorama tarjoaa huipputason majoitusta vaativampaankin makuun sekä erinomaiset puitteet kokouksille ja näyttelyille. Rinnehotellina tarjoamme laskettelijoille luksusta ja pääset Levin eturinteeseen suoraan suksivarastosta.

Lue lisää...

Hotel K5 Levi

hotel-k5-summer-9850

Pieni ja rauhallinen hotelli tarjoaa kodikasta ja idyllisistä mukavuutta aivan Levin keskustassa. Maastohiihtoladut ja patikkareitit Kätkätunturille lähtevät aivan hotellin takapihalta ja hotellin aulabaarissa onkin mukava rentoutua lenkin jälkeen takkatulen loisteessa virkistävää juomaa nauttien.

Lue lisää...

Chalets K5 Levi

Chalets K5 Levi tarjoaa mainiot puitteet suurelle seurueelle tai omaa rauhaa rakastaville aivan Levin keskustassa. Huoneistoissa on myös mahdollista kokoustaa pienellä porukalla tai majoittaa hieman isompikin perhe.

Lue lisää...

Levi Chalets

Tasokkaita vapaa-ajanhuoneistoja Levin rinteiden vieressä. Hotel Levi Panoraman ravintolat ja palvelut vain yhdyskäytävän päässä.

Lue lisää...

Kokous ja kongressi

Levi Summit

Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, monipuoliset tilat ja korkeatasoisen tekniikan kaikenlaisiin tapahtumiin.

Lue lisää...

K5 Levi kokoukset

Hotel K5 Levin toimivat kokoustilat sopivat monien erilaisten ryhmien tarpeisiin.

Lue lisää...

Ruoka ja juoma

Ravintola Okta

Ravintola Okta on perheystävällinen ravintola rinteessä. 

Lue lisää...

Ravintola Panorama

RavintolaPanorama200

Ravintola Panorama on uusi, korkeatasoinen ravintola upeilla näköaloilla Hotel Levi Panoraman toisessa kerroksessa.

Lue lisää...

 

Ravintola Vetta

Ravintola Vetta tarjoaa perinteisiä lappilaisia makuja Eurooppalaisella twistillä. Herkuttele ystävien ja perheen parissa tai vaikka business-tapaamisen yhteydessä.

Lue lisää...

 

Gold Digger Bar & Lounge

Gold Diggeristä aukeavat huikeat näköalat Levin kylän yli lähituntureille.

Lue lisää...

Cafe Spiella

Poikkea kupposella kuumaa laskettelun lomassa.

Lue lisää...

Bistro K5

Tunnelmallinen ravintola Levin keskustassa. Ikkunoista aukeaa näkymä pihan poroaitaukseen.

Lue lisää...

Saamen Kammi

Tunnelmallinen Saamen Kammi tarjoilee perinteisiä lappilaisia herkkuja elävän tulen äärellä ainutlaatuisissa puitteissa. 

Lue lisää...

 

 

Alakategoriat

Huomio! Raaka-aineiden saatavuudesta riippuen allergiamerkinnät voivat muuttua. Varmista tarvittaessa päivän allergeenit ruokailemaan tullessasi.