Liput: 10 € aikuiset, 7,5 € lapset alle 12-vuotta sekä Levipassilla.

Liput ja sarjalippupaketit saatavilla Tapahtumakeskus Levi Summitista tai Spiella Café & Restaurantista aukioloaikojen mukaisesti. Lipunmyynti avautuu noin puoli tuntia ennen näytöstä. Monipuoliset elokuvaherkut saatavilla lipunmyynnin yhteydessä. Elokuvateatterissa on myös A-oikeudet.

Tervetuloa elokuviin!

Tickets: 10 € adults, 7,50 € children under 12 years and with Levipass.
Movie tickets can be bought from Event Center Levi Summit or Spiella Café & Restaurant. Ticket and movie snack sales opens 30 minutes before the movie is scheduled. 

Welcome to the movies!

Syntymäpäivät omassa elokuvateatterissa, romanttinen elokuvayllätys kullallesi tai henkilöstön virkistämistä omia suosikkileffoja katsellen. Vuokraa Levi Summit elokuvateatteri käyttöösi.

Levin ainoa elokuvateatteri pyörittää viimeisimpiä mainstream elokuvia kolmensadan metrin korkeudessa meren pinnasta. Levi Summit on myös ainoa elokuvateatteri koko Suomessa jolla on anniskeluoikeudet. Summitin omassa Spiella -ravintolassa voi nauttia virvokkeita ennen tai jälkeen näytöksen ja ottaa myös drinkin mukaansa salin puolelle. Auditorion 470 neliömetriä voidaan jakaa äänieristettävällä seinällä kahteen osaan: etuosa 220 paikkaa ja takaosa 216 paikkaa. 3D-tekniikka toimii tässäkin teatterissa, joten varsinkin 3D-animaatioelokuvat ovat huippukatseltavaa.

Kauttamme varaat myös tarjoilun elokuvahetkiisi, popcorneista unohtumattomiin illallisiin.

Kysy lisää! 016-336 3133 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.