Alla olevat ohjelmapalvelut toteuttaa Lapland Safaris West Oy.

Tältä sivulta löydät esimerkkejä talven 2018 viikko-ohjelmasta. Voit tutustua koko viikko-ohjelmaan tästä, ja liitteestä löydät lisätiedot myös hinnoista, ajankohdista ja varausten ehdoista.

Kelkkasafari luontoon

Joka päivä klo 15:00 – 17:00
Tiistaisin klo 10:30 – 12:30

Tutustu Lapin luontoon moottorikelkkaillen. Tällä safarilla opimme perusasiat kelkkailusta. Reittimme vaihtelee järven jäältä metsän kätköihin ja tunturin kupeeseen. Pieni lepohetki kelkkailun lomassa on paikallaan ja safarin puolessa välissä pysähdymme mehupaussille.

Kelkkasafari porotilalle

Ma, ke, pe, su klo 09:30 – 12:30

Kelkkasafari porotilalle. Vierailemme paikallisella porotilalla, missä tutustumme poronhoitoon ja lappilaiseen kulttuuriin. Vierailun aikana pääsemme kokeilemaan entisaikojen matkustustapaa kilometrin poroajelulla. Ennen paluuta kaupunkiin nautimme pullakahvit ja tarinoimme lisää talonväen kanssa.

Huskysafari

Ti, ke, to, pe 10:00 – 13:00 (10km huskysafari, ajelun kesto noin 1h)
Ti, la klo 14:00 – 17:00 (10km huskysafari, ajelun kesto noin 1h)

Ma, la 12:00 – 14:30 (5km huskysafari, ajelun kesto noin 30min)
Ke klo 12:00 – 14:30 (5km huskysafari, ajelun kesto noin 30min)

Vauhdin hurmaa koiravaljakolla! Lyhyen automatkan jälkeen saavumme paikalliselle koiratilalle, missä meidät toivotetaan iloisesti haukkuen tervetulleiksi. Saatuamme ohjeet reen käsittelyyn, on aika siirtyä valjakoihin ja lähteä matkaan. Farmille palattuamme lämmittelemme nuotion äärellä ja kuulemme lisää koiratilan arjesta.

Lumikenkäretki

Ti, la klo 14:00 – 16:00
Ma, su klo 10:30 – 12:30

Lähde mukaan lumikenkäretkelle. Aluksi opettelemme tekniikkaa ja lähdemme sitten matkaan. Retken aikana saamme nauttia Levin luonnosta ja meitä ympäröivästä hiljaisuudesta. Matkan varrella on mukava pysähtyä nauttimaan lämmintä juotavaa. Tämä retke vaatii hyvää peruskuntoa. Retki soveltuu yli 12-vuotiaille.

Revontulisafari

Joka päivä klo 19:00 – 22:00

Koe pohjoinen luonto illan hämärtyessä. Kelkkailemme läpi Levin talvisten maisemien. Pakkasiltana saatamme olla onnekkaita ja nähdä tähtitaivaan ja revontulien väriloiston. Tulistelupaikalla nautimme aidot nokipannukahvit ja retkievästä ja opimme lisää revontulista ja Lapin luonnosta.

Illallinen Lumikylässä

Ma, ke, pe klo 18:00 – 22:00

Vietä unohtumaton ilta Lainion Lumikylässä. Nautimme herkullisen kolmen ruokalajin illallisen lumiravintolassa. Illallisen jälkeen on aikaa tutustua lumikylän ihmeellisyyksiin. Mieleenpainuvan illan päätteeksi paluu bussilla takaisin Leville. 

 

Varaukset ja tiedustelut

Hotel Levi Panoraman vastaanotto:
016 336 3000 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ohjelmat toteuttaa Lapland Safaris West LTD Levi (Keskuskuja 2, 99130 Sirkka).

 

Häät ja juhlat

Unohtumattomat juhlat tai häät Levillä

Onko unelmasi häät Levillä? Tai ehkäpä syntymäpäiväjuhlat, lakkiaiset, kastajaiset tai yritysjuhlat upeissa maisemissa hotellissa Levitunturissa? Hotel Levi Panorama, Tapahtumakeskus Levi Summit ja Hotel K5 Levi tarjoavat useita erilaisia tiloja, joissa järjestät onnistuneet juhlat tai häät Levillä. Täydellisenä juhlapäivänä sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden viihtyvyydestä tai käytännön järjestelyistä: saat halutessasi kaikki palvelut saman katon alta aina esiintyjistä ja aktiviteeteista bussi- tai gondolikuljetuksiin. Laadukas majoitus ja ikimuistoiset juhlat Levillä – tarjoamme koko paketin toiveidesi mukaisesti!

Esimerkkimenu

Häät Lapissa tunturimaisemissa

Vietä unohtumattomat häät Lapissa Levitunturin yöttömässä yössä, ruskan väriloistossa tai keskellä tunnelmallista kaamosta! Ikimuistoinen hääjuhla Lapin tunturimaisemissa onnistuu helposti Hotel Levi Panoramassa tai Tapahtumakeskus Levi Summitissa. Voit nauttia hääpäivästäsi rauhallisin mielin, sillä ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä. Tapahtumakeskus ja hotelli Levitunturissa tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ja upeat näköalat hääjuhlaasi, valittavanasi on useita erityylisiä ravintoloita. Olipa suunnitelmissasi sitten unelmien prinsessahäät koko suvulle tai pienet ja intiimit häät Lapissa, Hotel Levi Panoramasta ja Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy juhlaasi sopiva tila.

Häät tunturimaisemissa - opas hääparille

Illallinen Levillä näköalaravintolassa

Ravintolamme tarjoavat juhlaasi mitä herkullisimmat maut ja suussa sulavat menukokonaisuudet. Illallinen, lounas, brunssi tai cocktailtilaisuus – menuvalinnat rakennetaan aina yhdessä kanssasi siten, että ne sopivat täydellisesti juhlaasi. Ravintoloissa käytetään laadukkaita paikallisia ja lähialueen raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan alusta saakka itse omassa keittiössä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua viinien ja juomien valinnoissa sekä huolehtii että tarjoilu sujuu tilaisuudessa mutkattomasti.

Näköalaravintola Panorama
Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva tyylikäs ja elegantti maisemaravintola.

Gold Digger Bar & Lounge
Hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kullanhuuhtojateemainen ravintola upeilla maisemilla.

Spiella Café & Restaurant
Tyylikäs ja viihtyisä ravintola, jossa takka luo tunnelmaa. Ravintola sijaitsee Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä.

Tapahtumakeskus Levi Summit
Hotel Levi Panoraman vieressä sijaitseva keskus, jonka monipuoliset tilat ovat helposti muunneltavissa.

Bistro K5 Levi
Lämminhenkinen ravintola Levin keskustassa, Hotel K5 Levissä

Saamen kammi
Aidot lappilaiset herkut avotulen äärellä, ravintola sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Häämatka tai hääyö keskiyön auringon alla

Miltä kuulostaisi häämatka Levitunturissa, Lapin kesäisen luonnon ympäröimässä? Levin kesä tarjoaa runsaasti monipuolista tekemistä ja viikko-ohjelmasta löydät tekemistä jokaiselle päivälle. Mikäli aktiviteettien sijasta halajat luonnon rauhaan, voit suunnata luonnon helmaan ja kuunnella tunturin loputonta hiljaisuutta. Patikointireitille pääset suoraan hotellin ovelta. Luonto ja tunturimaisemat ovat läsnä myös Hotel Levi Panoramassa, sillä maisemahotellissamme voit ihailla näkymiä myös hotellihuoneesta käsin. Ravintola Panoramassa nautit herkullisen ja runsaan buffetaamiaisen sekä maittavat illalliset, tietysti lähialueen raaka-aineista valmistettuna. 

Majoituspaketti häämatkalle tai hääyöksi Hotel Levi Panoramaan

Kolmen vuorokauden majoitus valitsemassasi huoneluokassa, runsas buffetaamiainen, kuplivaa ja naposteltavaa hotellihuoneeseen tulopäivänä sekä herkullinen illallinen kahdelle. Kysy tarjousta myyntipalvelustamme toivomallesi ajankohdalle.

Varaukset ja tiedustelut

GoLevi.fi Myyntipalvelu
Puh: 040 456 2059 (arkisin klo 9-16)
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Samiland ja Lapin värit näyttely

Samiland näyttely Levillä

Samiland on museo Levillä, joka esittelee Euroopan Unionin ainoan alkuperäiskansan, saamelaisten, historiaa ja nykypäivää. Samiland on maailmanlaajuisen Unesco Observatory Cultural Village -ohjelman osahanke, ja se on avoinna Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä. Samiland pitää sisällään laajan sisänäyttelyn sekä 10.000m² ulkonäyttelyalueen.

Sisänäyttelyssä voi tutustua mm. eri saamelaisryhmien kansallispukuihin ja käyttöesineisiin, kerronnalla ja runsaalla kuvituksella höystettynä. Myös poronhoito on sisänäyttelyssä hyvin esillä, ja vierailija voikin lukea vanhoista poromiehistä kirjoitettuja tarinoita tai seurata GPS-pannalla varustetun poron liikkeitä reaaliaikaisesti isolta näytöltä.

Ulkonäyttelyalueella vierailija kulkee läpi 300 metriä pitkän polun, jota kulkiessaan voi tutustua erilaisiin saamelaisiin perinnerakennuksiin. Jokaisessa kohteessa on erikseen kerrottuna, mitä käyttötarkoitusta varten rakennus on rakennettu. Ulkonäyttelyalueella on myös poroaitaus, jossa vierailijoilla on talviaikaan mahdollisuus tutustua poroihin tai syöttää niitä vaikkapa jäkälällä.

Samilandiin voi tutustua myös opastettujen kierrosten muodossa suomeksi, englanniksi tai saameksi, ja halutessaan jopa aidolla joikuesityksellä höystettynä! Samilandissa tullaan järjestämään talvisesongin aikana myös erilaisia työpajoja, joissa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua esimerkiksi suopunginheiton saloihin.

Liput ja aukioloajat

Avoinna päivittäin klo 10-20, liput voi ostaa Hotel Levi Panoraman vastaanotosta.

Lippujen hinnat

Aikuiset 12 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 10 €
Lapset 7-16 vuotta 9 €
Lapset 0-6 vuotta vapaa pääsy
Ryhmät (min 10 hlöä) 10 € / hlö
Perhelippu (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta) 24 €
Jäkäläpussit porojen ruokintaa varten (vain talvikaudella) 4 € / pussi
Pääsylippu sisältää kahvin, teen tai kuuman mehun, jonka voi nauttia kahviossa näyttelyyn tutustumisen jälkeen.

Samilandin tarkemmat tiedot löydät näyttelyn omilta verkkosivuilta:
samiland.fi

Lapin värit -valokuvanäyttely

Lapin värit -näyttelyssä koet tunturimaisemat, Lapin värit ja tunnelmat sekä vuodenaikojen vaihtelut upeiden valokuvien välityksellä. Näyttely sisältää yli 100 upeaa teosta. Tauluissa näet Tunturi-Lapin alueen maisemia ja niiden eri vuoden- ja vuorokaudenaikoja. Näyttely on esillä Hotel Levi Panoraman ja Tapahtumakeskus Levi Summitin välisellä yhdyskäytävällä ja on avoinna joka päivä vuoden ympäri.

Kaikki kuvat ovat ostettavissa ja tilattavissa erikokoisina tauluina tai julisteina omaan kotiin tai vaikkapa yrityksen edustustiloihin. Tilauksen voi tehdä joko Hotel Levi Panoraman vastaanotossa tai verkossa.

Siirry tilaamaan Lapin värit -maisematauluja netissä.

Vuokraa elokuvateatteri

Elokuvateatteri Levillä yksityiskäyttöön

Elokuvateatteri Cinema Levi Summitin voit vuokrata myös yksityiseen käyttöön! Onko mielessäsi syntymäpäivät omassa elokuvateatterissa, henkilöstön virkistyspäivä tai romanttinen elokuvayllätys rakkaallesi suosikkileffoja katsellen? Meillä toteutat villeimmätkin leffaunelmasi!

Levin korkeatasoisin elokuvateatteri pyörittää viimeisimpiä mainstream-elokuvia tunturin rinteessä, kolmensadan metrin korkeudella merenpinnasta. Sisäänkäynnin yhteydessä Café Spiellassa voit nauttia hulppeista maisemista ja virvokkeista ennen ja jälkeen näytösten. Meillä on myös anniskeluoikeudet, joten halutessasi voit terästää elokuvaelämyksesi ja ottaa jopa drinkin mukaasi myös salin puolelle.

Elokuvateatterin 12x6 metrin valkokangas, moderni digitaalinen elokuvaprojektori ja kornserttitasoinen äänentoisto varmistaa elokuvaelämyksen tekniset puitteet. Myös 3D-näytökset onnistuvat. Myös auditoriona toimivassa tilassa on kaksi erillistä katsomoa: etuosa 220 paikkaa ja takaosa 216 paikkaa. Katsomoita voidaan käyttää yhtenä isona tilana, tai halutessasi sen voi jakaa myös kahteen osaan äänieristävällä väliseinällä.

Cinema Levi Summitin leffakalenteri
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös lähettää tarjouspyynnön tästä

Todellinen huippukokous – Levi Summit

Miksi kokous juuri Levi Summitissa?

Levin tunturikylän yllä, rinteessä sijaitseva Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa Lapin upeimmat puitteet kokouksien järjestämiseen ympäri vuoden. Monipuoliset tilat mitä upeammilla maisemilla luovat täydelliset puitteet unohtumattomien juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Oli kyseessä sitten kokous, Tyky-päivät, messut tai yksityistilaisuus, monipuoliset ja muunneltavat tilamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tapahtuman. Käytössäsi on viimeisintä teknologiaa edustava kokoustekniikka.

Korkeatasoinen Hotel Levi Panorama Levi Summitin yhteydessä tarjoaa tyylikkään majoituksen 169 huoneen kera sekä laadukkaat ravintolapalvelut niin kokouksiin kuin upeille illallisille. Tutustu esimerkkimenuun täällä.

Leville pääsee vaivattomasti suoralla lennolla Helsingistä Kittilään. Matka-aika on ainoastaan 1,15h ja lentokentältä pääset 15 minuutissa Leville. Vaihtoehtoisesti voi tulla junalla Kolariin ja Rovaniemelle, joista on bussiyhteydet Leville.

Levi tarjoaa jokaiselle vuodenajalle loputtoman määrän aktiviteetteja, joita voit yhdistää tapahtumaasi. Talvisin voi esimerkiksi lasketella, hiihtää, lumikenkäillä, lähteä koiravaljakkoajaelulle tai osallistua vauhdikkaaseen laserpeliin ulkona. Kesäaikaan voi lähteä tutustumaan luontoon jalkaisin, pyörillä, ratsastaen tai vesiteitse esimerkiksi meloen. Levillä on myös mm. luonnonkaunis 9-reikäinen Levi Golfin golfkenttä, seikkailupuisto ja frisbeegolfrata. Tutustu kokonaisuudessaan Levin aktiviteettitarjontaan täältä.

Lue lisää Levi Summitista ja kuinka se voi sinua palvella

Summit Nordic -kokoustilatKoko m²Paikkoja
1 tila käytössä 35-55 10 - 30
2 tilaa yhdistettynä 90-110 30 - 68
3 tilaa yhdistettynä 145-165 60 - 96
4 tilaa yhdistettynä 200-220 90 - 128
5 tilaa yhdistettynä 255-275 110 - 160
6 tilaa yhdistettynä 310 120 - 180
Spiella Café & Restaurant 140 n. 70
Bankettiruokailut   n. 450
Esite kokoustiloista

Ota yhteyttä, me autamme sinua luomaan unohtumattoman tilaisuuden.

Levi Summit

Tunturitie 205, 99130 Levi
Puh. 016 336 3000

Myyntipalvelu

Ryhmä- ja kokousvaraukset, tapahtumat
ma-pe klo 9-16

Puh. 040 456 2059
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kittilän Ihmiset ry on järjestänyt useita hyvänmielen tapahtumia niin Levi Summitissa kuin Hotel Levi Panoramassa. Viimeisimpänä elokuussa 2018 järjestettiin illallistanssitapahtuma, joka oheisohjelmineen keräsi kaikkineen noin 250 osallistujaa. ”On ollut ilo huomata kuinka sujuvasti ja joustavasti kaikki suunniteltu on toteutunut. Meistä tuntuu, että koko talon henkilökunta on paneutunut kanssamme tähän tilaisuuteen ja se on hyvä tunne!”
- Kittilän Ihmiset ry

"Levi Summitin tilat taipuivat loistavasti PUOti kiinni ja TILA myyntiin -Suomen kiertueen tapahtumapaikaksi. Esitykseen saapui hiihtolomien 2019 aikaan lähes kolmesataa huumorinystävää viettämään nauruntäyteistä iltaa. Keikan asiakaspalaute oli innostunutta ja esiintyjäkin nautti täysin rinnoin!"
- Jukka Puotila