Varaukset ja tiedustelut
toistaiseksi puhelimella
040 456 2059
arkisin klo 12-15

tai sähköpostilla
k5@golevi.fi

Hotel Levi Panorama

Majoitu korkeatasoisesti näköalapaikalla Levin eturinteessä

Terveloa Leville lasketturinteiden ja arktisen luonnon ääreen. Panoramasta avautuvat huikeat maisemat Levin keskustan yli, hyvällä näkyvyydellä jopa Pallas-, Aakenus- ja Yllästuntureille asti.

Ski in Ski out!

Levin ainoa rinnehotelli hemmottelee laskettelijoita. Kellarikerroksen tilavan suksivaraston kautta ulos astuessasi olet jo rinteessä. Vastaavasti hotellille palatessasi suksivaraston lukolliset säilytyskaapit, suksien huoltohuone, pukuhuoneet ja suihkut vähentävät laskupäivän jälkeisen varusterumban minimiin. Laskupäiväsi voit kruunata löylyillä 7:nnen kerroksen ainutlaatuisessa maisemasaunassa.

Aivan Levin keskustan lähellä

Levi Express gondolihissi kulkee Panoraman ja keskustan väliä. Illalla gondolin pysähdyttyä yhteyttä ylläpitää shuttle-bussi. Katso tarkemmat aikataulut yhteystieto -sivulta. Eturinteen portaat on haastetta kaipaavan ulkoilijan valinta. Omalla autolla liikkuminen on helppo vaihtoehto, etupihan pysäköintialue on käytettävissäsi maksutta ja lämmityspistokepaikkoja on saatavilla lisämaksusta.

Nauti hyvästä ruoasta, juomasta ja viihteestä

Sesongin vaiheesta riippuen sinua palvelee Panoraman rakennuksessa ja pihapiirissä kahdesta viiteen ravintolaa, kahvilaa tai baaria ja anniskeluoikeuksin varustettu yli 400 paikkainen elokuvateatteri. 2017 talvikaudelle hotellin piha-alueelle rakennetaan jälleen lumesta elämyksellinen Snow Dome -ravintola.

Lue lisää palveluista
- 24/7 vastaanotto
- sisäänkirjaus klo 16.00, uloskirjaus klo 11.00
- wifi hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa
- asiakassaunat, 7. krs
- kuntoiluhuone, -1 krs
- leikkihuone lapsille 1 krs
- suksivarasto ja suksien huoltohuone
- ilmainen pysäköinti, lämmityspistokkeita lisämaksusta
- hissit kaikkiin kerroksiin
- lemmikkiystävällisiä huoneita
- pesulapalvelu
- huonepalvelu
- matkatavarasäilytys
- kokoustilat
- ravintola
- aulakahvila
- myymälä
- Samiland museo
- Elokuvateatteri
- Hotel fact sheet

Aamiainen

Panoraman monipuolisesta ja herkullisesta aamiaiskattauksesta löytyy kaikki tarvittava päivän hyvään aloitukseen. Majoitusasiakkaille aamiainen on maksuton, mutta tervetulleita ovat myös muualla majoittuvat. Katso tarkemmat tiedot kuten kattausajat ravintolat sivulta

Majoitu viihtyisästi maisemahotellissa

Panoraman huoneet ovat tilavia ja modernin pohjoismaisesti sisustettuja. Kaikkiin kerroksiin kulkee hissi.

Alla tarkemmat tiedot kaikista majoitusvaihtoehdoista.
Vastaanotto palvelee 24/7.

Huonetyypit

Huoneiden varustelu

Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu: taulutelevisio, minibaari, tallelokero, vedenkeitin johon kahvia sekä teetä, hiustenkuivain, maksuton wifi ja langallinen internetyhteys. Kotimaisten kanavien lisäksi TV:n viihdetarjontaa täydentävät kansainväliset TV-kanavat ja pay-per-view elokuvat. Wifi verkko on käytettävissä myös hotellin yleisissä tiloissa.

 

Standard-huone  /

Huone ja kylpyhuone, pinta-ala yhteensä 28,5m². Kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta tai 200cm leveä tuplavuode lisäksi divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Näköala huoneesta avautuu pohjoiseen tai Levin eturinteen kauniiseen metsään.

Tiedustele asiakaspalvelusta väliovella yhdistettäviä huoneita sekä lemmikkiystävällisiä huoneita.

Superior-huone /

Huone ja kylpyhuone, pinta-ala yhteensä 33 m². Kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta tai 200 cm leveä tuplavuode lisäksi divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Huoneiden maisemat avautuvat hotellin takapihalle ja etelän tuntureille. Perusvarustuksen lisäksi huoneessa oma kuivauskaappi vaatteille.

Tiedustele asiakaspalvelusta väliovella yhdistettäviä, parvekkeellisia tai invavarusteluja Superior-huoneita.

Junior-sviitti saunalla /

Tilava huone ja kylpyhuone sekä sauna, pinta-ala yhteensä 46,5 m². Huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneiden maisemat avautuvat hotellin takapihalle ja etelän tuntureille. Perusvarustuksen lisäksi: oma sauna, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Tiedustele asiakaspalvelusta parvekkeellisia Junior-sviittejä.

Junior-sviitti kylpyammeella /

Tilava huone ja kylpyhuone ammeella, pinta-ala yhteensä 37 - 41,5 m². Osassa sviiteistä on oma parveke. Huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneiden maisemat avautuvat Levin eturinteeseen tai tunturimetsään. Perusvarustuksen lisäksi: kylpyamme, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi. Osassa junior-sviittejä on oma parveke, josta avautuvat näköalat etelän tuntureille.

Tiedustele asiakaspalvelusta väliovella standard-huoneeseen yhdistettävää sviittiä.

 

Standard-sviitti /

Tilava makuuhuone, olohuone ja ranskalainen parveke. Huoneiston pinta-ala on yhteensä 52,5 m². Makuuhuoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta ja olohuoneessa divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Erilliset huoneet tekevät tästä hyvän vaihtoehdon perheelle!

Perusvarustuksen lisäksi: kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja -rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

 

Deluxe-sviitti, 1 makuuhuone

Makuuhuone, olohuone ja kaksi kylpyhuonetta, kylpyamme ja sauna. Huoneiston pinta-ala on yhteensä 65 - 67,5 m². Makuuhuoneen näköala avautuu hotellin sisäpihan yli , olohuoneesta puolestaan Levin eturinteeseen.

Perusvarustuksen lisäksi: toinen televisio makuuhuoneessa, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Tiedustele asiakaspalvelusta parvekkeella varustettuja Deluxe-sviittejä.

 

Deluxe-sviitti, 2 makuuhuonetta

Kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Huoneiston pinta-ala on yhteensä 65 - 67,5 m². Isommassa makuuhuoneessa on kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta ja pienemmässä makuuhuoneessa kaksi 90 cm leveää vuodetta. Makuuhuoneen näköala avautuu hotellin sisäpihan yli , olohuoneesta puolestaan Levin eturinteeseen.

Perusvarustuksen lisäksi: toinen televisio makuuhuoneessa, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Tiedustele asiakaspalvelusta parvekkeellisia varustettuja Deluxe-sviittejä ja lemmikkiystävällisiä sviittejä.

FinnairPlushansel 150ets-fi