Järjestä tilaisuus

Kokous- ja juhlatilat Tapahtumakeskus Levi Summitissa

Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja laadukasta tekniikkaa hyödyntävät puitteet kaikenlaisille tapahtumille Levillä! Tarvitsitpa sitten monipuolista kokoustilaa, upeita tiloja perhejuhlille tai vaikkapa gaalaillalliselle, Levi Summit tarjoaa tilaisuuteesi loistavat puitteet. Lue lisää juhlatiloistamme täältä.

Monipuoliset ja muunneltavat kokoustilat Levin eturinteessä mahdollistavat monenlaiset tapahtumat pienistä ja intiimeistä tilaisuuksista yli 400 hengen konferensseihin ja 1000 hengen näyttelyihin. Tilat muuntuvat kokoustiloista illallisen juhlatilaan helposti ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Oli mielessäsi sitten konferenssi tai seminaari Levillä, kokoustila Levitunturissa, virkistyspäivä Lapissa tai ainutlaatuiset juhlat tunturimaisemissa, Levi Summit on oikea paikka tilaisuudellesi.

Nykyaikainen kokousvälineistö ja tehokkaat tietoliikenneyhteydet varmistavat sujuvat tapahtumat. Myyntipalvelu on tukena tapahtumasi järjestelyissä alusta loppuun ja tilaisuuden suunnittelu sujuu yhdessä mutkattomasti. Kokousisännät ja -emännät pitävät huolta kokousvieraiden viihtyvyydestä ja varmistavat että tekniikka toimii. Ravintola huolehtii tilaisuuden ruoka- ja juomatarjonnasta tilauksesi mukaan aamusta myöhään yöhön.

Upeimmat kokoustilat Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumiin Levillä. Maisematiloja on yhteensä kuusi, ja niistä aukeavat huikeat näkymät Levin tunturikylän yli Lapin aavoille. Kukin tila sopii 20-30 hengen tilaisuuksiin, mutta ne voidaan myös yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurillekin ryhmille. Maisematilat yhdistyvät helposti siirrettävien seinien avulla myös aula- ja kahvilatiloihin, joten tilat sopivat mainiosti vaikkapa messujen näyttelyalueeksi tai illallissaliksi.

Summit Nordic -kokoustilatKoko m²Paikkoja
1 tila käytössä 35-55 10 - 30
2 tilaa yhdistettynä 90-110 30 - 68
3 tilaa yhdistettynä 145-165 60 - 96
4 tilaa yhdistettynä 200-220 90 - 128
5 tilaa yhdistettynä 255-275 110 - 160
6 tilaa yhdistettynä 310 120 - 180
Spiella Café & Restaurant 140 n. 100
Bankettiruokailut   n. 500

Maisematilojen tekniikka

Kaikissa tiloissa on kattava ja moderni kokoustekniikka. Jokainen maisemakokoustila on varustettu omalla video- ja äänentoistojärjestelmällä ja järjestelmät ovat myös yhdistettävissä toisiinsa tilajaon mukaan. Kokoustiloissa on fläppitaulu sekä AV-laitteet: kiinteä dataprojektori, DVD, (TV), valkokangas, langaton Internet-yhteys sekä puheäänentoisto. Saatavilla on myös dokumenttikamera/piirtoheitin.

Katso 360-panoramakuvat kokoustiloista
Varaus- ja peruutusehdot
Esite kokoustiloista

Ainoa auditorio Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summit pitää sisällään myös ainoan auditorion Levillä. Auditorio on jaettavissa äänieristävällä seinällä kahteen osaan. Etuosassa on 220 kiinteää istumapaikkaa ja takaosan kokoonpantavassa katsomossa 216 istumapaikkaa. Katsomot on varustettu istumapaikkojen edessä olevilla työtasoilla. Takaosaa on mahdollista käyttää myös tasalattiaisena kokous- tai näyttelytilana yhdessä tai erikseen etuosan kanssa. Auditorion etuosan kruununa on 140 m² näyttämö.

Tämä auditorio Levillä tarjoaa puitteet niin kokouksille ja seminaareille kuin vaikkapa konserteille ja teatteriesityksillekin. Myös esimerkiksi tuotelanseeraukset onnistuvat tilassa mainiosti. Tila toimii myös 3D-elokuvateatterina ja halutessasi voit järjestää vaikkapa yksityisen elokuvanäytöksen!

Auditorion tekniikka

Auditoriossa on EAW:n line array -kaiutinjärjestelmä, joka kattaa koko auditorion. Järjestelmä on suunniteltu niin puhe- kuin konserttiäänentoistoon. Salissa on myös langaton mikrofonijärjestelmä, joka mahdollistaa usean puhujan yhtäaikaisen langattoman mikityksen esim. paneelikeskustelua varten. Auditorion valaistukseen on käytössä monen tyyppisiä liikkuvia valaisimia, joilla on mahdollisuus luoda juuri oikeanlainen tunnelma värein, kuvioin ja liikkeen avulla. Valaiseminen ei rajoitu ainoastaan lavalle vaan auditorion tilan valaisuun voidaan käyttää yli 70 LED-valaisinta, joita on sijoitettu sekä kattoon että seinille.

Moderni auditorio toimii myös 3D-elokuvateatterina. Lavalla on 12 x 6 m valkokangas, johon voi projisioida 2-3 erillistä kuvaa vierekkäin. Kuvalähteenä projektoreille voidaan käyttää tietokonetta, DVD-soitinta tai TV-signaalia.

Levi Summitissa on keskusradiojärjestelmä, joka mahdollistaa radion ja CD-levyjen soiton sekä kuulutukset. Keskus¬radion avulla musiikki ja kuulutukset hoituvat ympäri taloa. Levi Summitissa on käytettävissä ilmainen langaton internet-yhteys.

Katso 360-panoramakuvat auditoriosta
Varaus- ja peruutusehdot

Varaukset/vahvistukset

Varauksesta/tilauksesta tulee sitova, kun asiakas vahvistaa sen kirjallisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muutokset ja peruutukset
tulee aina vahvistaa kirjallisesti.

Palvelupaketti

Palvelupaketti tarkoittaa aina kokonaishintaa, joka sisältää ennalta määrätyt palvelut esimerkiksi kokouspaketissa tilavuokra, kahvitukset, lounaat jne. Palvelupaketin hintaa ei eritellä eikä käyttämättä jääneitä palveluita hyvitetä..

Tilaisuuden tarkentaminen

Pyydämme toimittamaan kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta yksityiskohtaisen ohjelman, josta selviää:
• osanottajamäärä
• aikataulu
• ateria-ajat ja mahdolliset erikoisruokavaliot
• tarvittavat kokousvälineet ja pöytämuoto
• tilaisuuden isäntien / emäntien nimet

Pyydämme vahvistamaan tilaisuuden osallistujamäärän kirjallisesti viimeistään neljä (4) työpäivää ennen tilaisuutta. Tilauksen henkilömäärän muuttuessa yli 10 % pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai toteutuneen henkilömäärän mukaan, mikäli suurempi kuin vahvistettu. Tilavaraus on voimassa tilaajan ilmoittamalle osallistujamäärälle. Jos osallistujamäärä muuttuu olennaisesti, toimipisteellä on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista.

Peruutusehdot

Tilaajan tekemä tilaus on sitova vahvistamisen jälkeen. Tilaaja voi kuitenkin peruuttaa tilauksen, jolloin Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit / Hotel K5 Levi / Hotel Levi Panorama / KF Restaurants Oy veloittaa peruutuksesta tilauksen koosta ja peruutusajankohdasta riippuen seuraavasti:

Veloitus
peruutuksesta
7 vrk14 vrk30 vrk60 vrk90 vrk120 vrk150 vrk180 vrk210 vrk
Alle 10 hlöä Voi peruuttaa kuluitta 3 työpäivää ennen tilaisuutta, tämän jälkeen peruutuskulut 50%
10 - 30 hlöä 50% Ei veloitusta
31 - 65 hlöä 100% 50% Ei veloitusta
66-100 hlöä 100% 100% 75% 50% Ei veloitusta
101-150 hlöä 100% 100% 100% 75% 50% Ei veloitusta
151-220 hlöä 100% 100% 100% 100% 100% 75% 50% Ei veloitusta
Yli 220 hlöä tai kun 
kyseessä on
yksityistilaisuus
100% 100% 100% 100% 100% 100% 75% 50% Ei veloitusta

Kun varaus tehdään alle kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta, tulee vahvistus tai peruutus tehdä kirjallisesti kahden (2) työpäivän sisällä varauksen tekohetkestä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Alle viikkoa ennen tilaisuutta tehdyt varaukset tulee vahvistaa välittömästi.

Peruutuksen tapahtuessa veloitetaan tilaisuuden arvosta samalla periaatteella kuin 10 - 30 henkilön varauksissa, kts. yllä. Mikäli yksityiskohtia ja tarjoiluja ei ole sovittu, veloitetaan peruutuskuluna tilojen hinnaston mukainen tilavuokra tai ravintolavarauksen osalta tarjouksen mukainen edullisin menu. Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti
osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Järjestelyveloitus

Tilat ovat maksullisia, mikäli tarjouksessa ei toisin mainita. Kokous- ja ryhmätyötiloista peritään erillinen tilavuokra toimipistekohtaisesti. Kalustemuutoksista, lisäkalusteista ja muista järjestelyistä veloitetaan erikseen. Äänentoistosta, AV-palveluista ja laitteista, jotka eivät kuulu ravintolan/kokoustilan perusvarustukseen tai palvelupakettiin,
veloitetaan erikseen. Mikäli tarjoilujen toimittaja tilaajan pyynnöstä hankkii erikoisluvan, esimerkiksi luvan pidennettyyn anniskeluun tai ilmoituksen tilapäisestä elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta, hankkii ohjelman, orkesterin, somistuksen tai erityisiä rakennelmia, sitoutuu tilaaja vastaamaan kaikista niistä aiheutuneista kustannuksista.

Ravintolatoiminta

KF Restaurants Oy:llä on yksinoikeus harjoittaa ravintolatoimintaa Hotel Levi Panoraman, Hotel K5 Levin sekä Kokous ja kongressikeskus Levi Summitin tiloissa. Asiakkaalla ei ole oikeutta tuoda edellä mainittuihin tiloihin omia ruoka- tai juomatuotteita.

Ennakko- ja loppumaksu

Ryhmävaraus edellyttää yhteislaskua. Mikäli paikan päällä asiakas ilmoittaa jokaisen ryhmän jäsenen maksavan tilatut palvelut itse tai haluaa laskun jaettavan usealle eri taholle, veloitamme laskutuslisän joka on 10€/lasku Hotel Levi Panoramassa, Hotel K5 Levissä, Kokous- ja kongressikeskus Levi Summitissa ja KF Restaurantsin ravintoloissa 5€/lasku.

Levi tarjoaa vapaa-ajan matkaajalle, työkseen matkustaville sekä kokouspäivän vastapainoksi monipuoliset, nykyaikaiset ja ympärivuotiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet unohtamatta kulinaristisia elämyksiä ravintoloissamme.

Levi on tunnettu monipuolisista ja korkeatasoisista laskettelu- ja hiihtomahdollisuuksista, sekä muusta aktiivisesta ohjelmapalvelutarjonnastaan. Levillä on myös Suomen pohjoisin täysimittainen golfkenttä, jonka upeat maisemat tuovat golfaajan Leville aina uudestaan. Ympäröivä puhdas ja ainutlaatuinen luonto kutsuu ulkoilemaan kaikkina vuodenaikoina.

Golf- ja kokouspaketit ovat erinomainen tapa yhdistää huvi ja hyöty. Levillä golfata voi vaikka yömyöhään, sillä Lapin yötön yö tuo pelipäivälle pituutta- Levillä voi golfata reilusti kauemmin!

Suosittelemme aktiivisen Levin vierailun oheen laadukkaita ja liikunnallisia hyvinvointiin suunnattuja ohjelmia.

Meiltä saat valmiita ehdotuksia kokouksen oheisohjelmiksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy
vaihtoehdoistamme. Autamme mielellämme.

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, joka on 10% varauksen kokonaisarvosta. 90 % vuokrasta maksetaan 30 vrk ennen tilaisuuden alkua. 

Muut kulut laskutetaan sopimuksen mukaan. Laskun maksuehto on 14 päivää netto, viivästyskorko lain mukaan.

Auditorion sekä koko kongressi- ja näyttelykeskuksen peruutusehdot

Aika peruutuspäivästä tilauspäiväänVeloitusprosentti
Vahvistuksesta 91 päivää 10% vuokrasta
90 - 61 päivää 30% vuokrasta
60 - 31 päivää 50% vuokrasta
30 päivää tai vähemmän 100% vuokrasta

Kokoustilojen peruutusehdot

Aika peruutuspäivästä tilauspäiväänVeloitusprosentti
35 - 15 päivää 30% vuokrasta
14 - 7 päivää 50% vuokrasta
7 päivää tai vähemmän 100% vuokrasta

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Laskutusperusteemme on +/- 10% vahvistetusta henkilömäärästä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kokouspakettivaihtoehtomme ovat suunniteltu helpottamaan kokousjärjestelyjä. Aulapalvelumme pitää huolta kokousvieraiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä.

AUDITORIO PUOLIPÄIVÄPAKETTI

  • Auditorio 1–4 h joko aamu- tai iltapäivällä AV-välineineen
  • 1 x kokouskahvit ja makea tai suolainen kahvileipä
  • 1 x kokouslounas Ravintola Oktassa
  • Naulakonhoitopalvelut
Hinta Henkilömäärä
41 € 70-120
37 € 121-160
33 € 161-220
31 € 221-300
29 € 301-450

Kokouspaketteihin sisältyvät:

tilavuokra, kokousemännän/-isännän palvelut, teknikon palvelut 1?–?8 h, normaalit AV-laitteet: datatykki, TV, DVD, fläppitaulu, valkokangas, puheäänentoisto (yhteensä 6 mikrofonia: langaton mikrofonijärjestelmä jossa 7 kanavaa, käytettävissä mm. headset, solmiomikrofoni, joutsenkaula mikrofoni, langaton käsimikrofoni), WLAN, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä tarjoilut kiertävän tarjoilulistan mukaisesti.

AUDITORIO KOKOPÄIVÄPAKETTI

  • Auditorio käytettävissä 5–10 h AV-välineineen
  • 2 x kokouskahvit ja makea tai suolainen kahvileipä
  • 1 x kokouslounas Ravintola Oktassa
  • Naulakonhoitopalvelut
HintaHenkilömäärä
55 € 70-120
51 € 121-160
47 € 161-220
45 € 221-300
43 € 301-450

Tuntiveloitukset henkilökunta

  ma-la
klo 06-18
ma-la klo 18-06
/ su / pyhäpäivät
Lava-avustaja 40 € 58 €
Naulakonhoitaja 47 € 58 €
Vahtimestari 47 € 58 €

HUOMIOITAVAA

Auditorion kokouspakettien minimiveloitus on 70 henkilön mukaisesti. Kokouspaketit sisältävät yhden teknikon työn 1-8 tunniksi. Teknikko huolehtii auditorion perustekniikan. Teknikon palvelut jotka vaativat erityisteknisiä valmiuksia tai erityislaitteita tai vaativat paikalle useamman kuin yhden henkilön laskutetaan erikseen, ellei tarjouksessa ole erikseen toisin mainittu. Auditorion takaosan helppokäyttöinen kokous­tekniikka ei vaadi teknikon läsnäoloa, ja siihen sovelletaan Levi Summit kokouspaketteja.

Rakentamis- ja purkupäivistä veloitamme 60 % normaalista tilavuokrasta. Tilaisuuden aikana tehtävästä kalustomuutoksesta veloitamme 300 € / tila.