Hotel K5 Levi

Kokoustilat Levillä keskustan tuntumassa

Hotel K5 Levi tarjoaa kotoisat ja lämminhenkiset kokoustilat Levillä monenlaisiin tilaisuuksiin. Hotellissa on kolme kokoustilaa: 80 hengen Kvartsiitti, 60 hengen Akaatti ja 12 hengen Kassiopeia. Kokoustiloissa on tarvittava kokoustekniikka ja langaton internetyhteys, jotta tilaisuutesi kulkee sujuvasti. Hotellin henkilökunta huolehtii kokoustilan järjestelyistä sekä tilaisuutesi sujuvuudesta. Hotelli sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin kainalossa, Levin keskustassa. Myös hiihtoladut ja kelkkareitit lähtevät vain kivenheiton päästä hotellista, eikä laskettelurinteillekään ole kuin noin 500 metriä!

GoLevi.fi kokouspaketit

Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!
Voit myös lähettää tarjouspyynnön tästä

Lämminhenkinen ravintola Levillä

Bistro K5 Levi on lämminhenkinen ravintola Levillä, joka huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista aina kokouskahveista illallisiin. Bistro K5 Levissä nautit hyvästä ruoasta ja juomasta takkatulen loimussa, hotellin pihalla asustavien porojen touhuja seuraten.

Tutustu Bistro K5 Leviin tarkemmin täällä.
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Aito lappilainen ravintola Levillä

Saamen kammi on hotellin pihapiirissä sijaitseva aito saamelainen, maan alle rakennettu turvekammi. Tämä ainutlaatuinen ravintola tarjoilee perinteisiä lappilaisia herkkuja avotulen äärellä. Eksoottinen joikumusiikki ja lapintarinat antavat lisämakua illalliseen. Saamen kammi on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin jopa 120 hengen ryhmille.

Tutustu Saamen kammiin tarkemmin täällä.
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Huoneistomajoitus Levin keskustassa

Erittäin suositut K5 Villas -paritalohuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kätkätunturin kainalossa, kuitenkin lähellä Levin sykkivää keskustaa. Huoneistot sijaitsevat Hotel K5 Levin pihapiirissä. Huoneistoja on yhteensä 16 (8 paritaloa) ja niissä on vuodepaikkoja huoneiston koosta riippuen 7-14 hengelle. Huoneistot sopivat mainiosti niin perheiden ja kaveriporukoiden lomanviettoon kuin vaikkapa yritysten ja työporukoiden kokous- ja virkistysmatkoille.

Huoneistoissa on täysi keittiövarustus, mutta halutessasi voit hyödyntää myös Hotel K5 Levin ravintolapalveluita – esimerkiksi aamiaisen saat hotellista erikoishintaan! Suosittelemme varaamaan aamiaiset jo majoitusvarauksen yhteydessä. Myös päärakennuksen suksien huoltotilat ja kuntosali ovat huoneistoasukkaiden käytössä veloituksetta.

K5 Villas -paritalohuoneistojen varauksen voi tehdä suoraan Hotel K5 Levin vastaanottoon (huoneistot eivät ole myynnissä verkkokaupassamme):
Puh. 016 639 1100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K5 Villas

Kätkänrannantie 2, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh 016 639 1100
Fax 016 639 1333
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7-hengen huoneisto, 70m²

Kaksikerroksiseen 70m² huoneistoon majoittuu mukavasti jopa seitsemän hengen seurue. Alakerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone, yläkerran parvella on yhteensä viisi vuodetta: kaksi kahden hengen ja yksi yhden hengen makuusoppi. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat kahdeksalle.

Kylpyhuone on varustettu on sähkölämmitteisella saunalla ja pesutilalla, jossa pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, CD-soitin radiolla, vaatteiden kuivauskaappi, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 1B

8 hengen huoneisto, 127m²

Kaksikerroksiseen 127m² huoneistoon majoittuu mukavasti jopa kahdeksan hengen seurue. Ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin myös kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneistossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, joista yksi on alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Huoneiston alakerrassa on keittiö, olohuone, pesutilat, erillinen WC ja makuuhuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä yhdistetty WC- ja suihkutila.

Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat kymmenelle. Kylpyhuoneeessa on sähkölämmitteinen sauna ja pesutila, jossa pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: langaton internet, CD-soitin radiolla, vaatteiden kuivauskaappi, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 2A, 2B, 3A, 3B, 4B, 6A, 6B, 7A ja 7B

12 hengen huoneisto, 242m²

Kolmikerroksisessa 242m² huoneistossa majoittuu mukavasti jopa 12 hengen seurue.

Huoneistossa on kuusi kahden hengen makuuhuonetta. Makuuhuoneista kolme on pohja- ja keskikerroksissa, ja niissä on jokaisessa oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta sekä yhteinen WC- ja suihkutila.

Keskikerroksessa on olohuone jonka yhteydessä ruokailutila, keittiö ja yksi makuuhuone wc:llä. Keittiö ja yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin sekä kokouksiin että illanviettoihin. Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 12 hengelle.

Pohjakerroksessa on kaksi makuuhuonetta omalla WC:llä, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna, takkahuone, kodinhoitohuone ja yhteinen WC. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja silitysvälineet. Tunnelmallisesta takkahuonneesta on käynti omalle terassille.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 5A, 5B, 8A, 8B

14 hengen huoneisto, 192m²

Kaksikerroksisessa 192m² huoneistossa majoittuu mukavasti jopa 14 hengen seurue. Huoneistossa on yhteensä seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, joista kolme on alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylemmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä aulatila ja yhteinen WC.

Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta omilla WC:llä ja suihkuilla, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna ja yhteinen WC. Olohuoneen varustukseen kuuluu televisio, takka polttopuineen. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 14 hengelle. Keittiöstä on myös käynti avaralle terassille. Yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu mainiosti vaikkapa kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 1A

14 hengen huoneisto 281m²

Huoneistossa on yhteensä seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, joista kolme on alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylemmässä kerroksessa on viisi makuuhuonetta, joista kahdessa oma WC ja suihku, viihtyisä aulatila ja yhteinen WC.

Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, takkahuone, keittiö, kodinhoitohuone, yhteinen WC, kylpyhuone , sähkölämmitteinen sauna ja yhteinen WC. Olohuoneen varustukseen kuuluu televisio, takka polttopuineen. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 14 hengelle. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja silitysvälineet. Yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu mainiosti vaikkapa kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 4A

Kaksikerroksinen huoneisto, jossa vuodepaikkoja on 14 hengelle. Kaikki huoneet ovat kahden hengen huoneita, joissa vuoteet voidaan joko yhdistää tai pitää erillään. Yläkerrassa on viisi makuuhuonetta, joista yhdessä on oma suihku ja WC. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on oma suihku ja WC. Sähkölämmitteinen sauna, pesutilat, takkahuone sekä kodinhoitohuone ovat huoneiston alakerrassa. Näiden lisäksi alakerrassa on täysin varusteltu keittiö ja suuri ruokailutila yhdistettynä olohuoneeseen. Yläkerran seurustelutilan maisemaikkunasta avautuu upeat näkymät kohti lounaan suunnassa kohoavaa Kätkätunturia. Huoneistosta löytyy kaksi yleistä WC:tä sekä yhteinen WC- ja suihkutila. Lisäksi huoneistossa on kaksi TV:tä, DVD- laitteet, videot, kaksi stereolaitetta, kaksi puhelinta sekä tietoliikenneyhteydet. Huoneisto soveltuu erinomaisesti suurtenkin ryhmien kokouskäyttöön tilavan oleskelutilan ansiosta.

Huoneisto on yhdistettävissä huoneiston 4B kanssa, jolloin tilaa on 408 m² ja vuodepaikkoja yhteensä 22 hengelle. Huoneistoissa on lisävuodemahdollisuus. Lapsille on tarvittaessa saatavilla kokoontaitettava matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Huonevarustus:

Alakerrassa 2 erillistä yhteiskäyttöistä WC:tä / Alakerrassa sähkölämmitteinen sauna + pesutilat / Erillinen takkahuone / Erillinen kodinhoitohuone / Takka myös olohuoneessa / 2 puhelinta (maksullinen) / Maksuton langaton nettiyhteys / 2 televisiota, videot / Kaapeli-TV / 3 x Radio ja CD-soitin / Jääkaappi / Viileäkaappi / Pakastin / Astianpesukone + astianpesuaine / Sähköuuni / Sähköliesi / Mikroaaltouuni / Kahvinkeitin / Vedenkeitin Leivänpaahdin / Astiat 16 hengelle / Liinavaatteet + pyyhkeet / Koneellinen vaatteiden kuivaus / Pyykinpesukone + pesuaine + huuhteluaine / Auton lämmityspisteitä 2 per huoneisto / Silitysvälineet / Hiustenkuivaaja / Takkapuut

chalets-k5-4a-fi

Hotel K5 Levi

Olemme tilapäisesti kiinni 26.9.2020 alkaen.

K5 Villas huoneistot ovat varattavissa myös tällä ajalla.

 

Hotelli Levin keskustassa

Toivotamme vieraat tervetulleeksi majoittumaan kodikkaaseen hotelliimme. Bistro K5 kutsuu maukkaalle lounaalle 11-15 ja herkulliselle illalliselle 18-21.30 viikon jokaisena päivänä.

Hotel K5 Levi on hotelli Levin keskustassa, Kätkätunturin kainalossa. Pieni ja rauhallinen hotelli tarjoaa kodikasta majoitusta Levillä vain 15 minuutin päässä Kittilän lentokentältä. Hiihtoladut, moottorikelkkareitit ja vaellus- ja maastopyöräreitit alkavat aivan hotellin takapihalta. Kivenheiton päästä hotellista löydät Levin tunturikylän palvelut, ja laskettelurinteillekin on matkaa vain noin 500 metriä.

Saapumisohjeet Hotel K5 Levi

Majoitus Levillä kodikkaassa hotellissa

Hotel K5 Levin huoneet ovat lämminhenkisiä, valoisia ja tilavia. Ne on sisustettu rauhallisin sävyin skandinaaviseen tyyliin. Huoneista hotellihuoneista avautuvat joko Levin eturinteisiin tai hotellin omaan poroaitaukseen. Poroaitauksen vierestä löytyvät myös Chalets K5 Levi -paritalohuoneistot, jotka tarjoavat mukavan ja tilavan majoitusvaihtoehdon isommillekin seurueille. Tarjoamme myös lemmikkiystävälliset hotellihuoneet ja huoneistot Levin parhaiden lenkkimaastojen vieressä. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Hotellista löydät lämminhenkisen ja kutsuvan Bistro K5 Levin, jossa nautit laadukkaista lappilaisista ja kansainvälisistä mauista. Ravintolassa voit rentoutua rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä takkatulen lämmössä poroaidan asukkeja ihastellen talvisin ja kesäisin aurinkoisella terassilla viihtyen. Viihtyisässä aulabaarissa voit nauttia virvokkeita tai kuumia juomia mukavasti takkatulen ääressä. Hotellista löytyvät myös tilavat kokoustilat jopa 80 hengen ryhmille.

Koko hotellin alueella käytössäsi on maksuton langaton internetyhteys. Huoneissa on saatavilla myös kansainvälisiä tv-kanavia ja maksullisia elokuvakanavia. Runsas buffetaamiainen ja kuntosalin käyttö sisältyvät huoneen hintaan. Käytössäsi on myös suksien huoltohuone ja suksivarasto. Tarjoamme vieraillemme maksutta lainaan myös lumikenkiä, joita voit pyytää vastaanotosta. Hotellin etupihalle voit pysäköidä maksutta ja erillismaksusta on saatavilla myös lämmityspistokepaikkoja.

Kaikkiin huonetyyppeihin sisältyvät seuraavat varusteet: televisio, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä, suihku ja hiustenkuivain.

Hotel K5 Levi

Kätkänrannantie 2, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh. 016 639 1100
Fax 016 639 1333
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huonetyypit

Standard-huone saunalla /

Tilavissa saunallisissa Standard-huoneissamme on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Huoneeseen voidaan sijata tarvittaessa yksi lisävuode. Huoneet ovat kooltaan 32m². Huoneista on näkymät joko hotellin sisäpihalle valaistuun poroaitaukseen tai Levin eturinteille. Huoneissa on taulutelevisio, vedenkeitin (kahvia ja teetä) ja vaatteiden kuivauskaappi. Kylpyhuoneessa on oma sauna, suihku, wc ja hiustenkuivain. Huoneissa on maksuton langaton internetyhteys. Yhtä lukuun ottamatta kaikissa huoneissa on oma lasitettu parveke.

Standard-huone poreammeella

Kodikkaissa Standard-huoneissamme on kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Huoneet ovat kooltaan 25m². Huoneista on näkymät joko hotellin sisäpihalle valaistuun poroaitaukseen tai Levin eturinteille. Poreamme tuo huoneeseen lomalla kaivattua luksusta! Huoneissa on taulutelevisio, vedenkeitin (kahvia ja teetä) ja vaatteiden kuivauskaappi. Kylpyhuoneessa on oma poreamme, suihku, wc ja hiustenkuivain. Huoneissa on maksuton langaton internetyhteys. Huoneissa on ranskalainen parveke.

 

Superior-huone saunalla

Tilavissa kaksikerroksisissa huoneissa on yhteensä neljä erillistä 90 cm leveää vuodetta, joista kaksi on parvella. Huoneeseen mahdut majoittumaan mukavasti perheen, työkavereiden tai ystävien kanssa. Huoneista on näkymät joko hotellin sisäpihalle valaistuun poroaitaukseen tai Levin eturinteille. Kaikissa huoneissa on oma sauna.

Huoneissa on taulutelevisio, vedenkeitin (kahvia ja teetä) ja vaatteiden kuivauskaappi. Kylpyhuoneessa on oma sauna, suihku, wc ja hiustenkuivain. Huoneissa on maksuton langaton internetyhteys. Huoneissa on oma lasitettu parveke, lukuun ottamatta yhtä huonetta, jossa on ranskalainen parveke.

Standard-sviitti

Hotellissa on kaksi Standard Suitea, joista suurempi on kooltaan 39m² ja pienempi 31m². Molemmissa huoneissa on erillinen makuuhuone sekä oleskelutilat. Suuremman sviitin erikoisuus on upea pyöreä näköalaikkuna, josta voit ihailla Levin eturinnettä. Molemmissa sviiteissä on poreamme tuomassa kaivattua luksusta matkallesi!

Huoneissa on taulutelevisiot makuuhuoneessa ja olohuoneessa, minibaari, vedenkeitin (kahvia ja teetä) ja vaatteiden kuivauskaappi. Kylpyhuoneessa on oma poreamme, suihku, wc ja hiustenkuivain. Huoneissa on maksuton langaton internetyhteys. Pienemmässä sviitissä on ranskalainen parveke.

Kaksikerroksinen huoneisto, jossa on vuodepaikkoja 14 hengelle. Kaikki huoneet ovat kahden hengen huoneita, joissa vuoteet voidaan joko yhdistää tai pitää erillään. Makuuhuoneista kolme on alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Lisäksi molempien kerrosten yleisistä tiloista löytyy WC. Sähkölämmitteinen sauna, pesutilat, kodinhoitotilat sekä täysin varusteltu keittiö sijaitsevat huoneiston alakerrassa.

Ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin suurenkin ryhmän kokous- tai illanviettotilaksi. Keittiöstä on käynti avaralle terassille. Yläkerrassa on viihtyisä aula, jossa ovat TV- ja stereotilat.

Huoneistossa on lisävuodemahdollisuus. Lapsille on tarvittaessa saatavilla kokoontaitettava matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Huonevarustus:

Takka / Sähkölämmitteinen sauna + pesutilat + pesuaineet /
TV, kaapeli - TV, videot / Maksuton langaton nettiyhteys / Radio, CD-soitin / Jääkaappi / Viileäkaappi / Pakastin / Astianpesukone + astianpesuaine / Sähköuuni + liesi / Mikroaaltouuni / Kahvinkeitin / Vedenkeitin / Leivänpaahdin / Astiat 20 hengelle / Liinavaatteet + pyyhkeet / Koneellinen vaatteiden kuivaus / Pyykinpesukone + pesuaine + huuhteluaine / Auton lämmityspisteitä 2kpl/huoneisto / Silitysvälineet / Hiustenkuivaaja / Takkapuut

chalets-k5-1a-fi