Hotellissa on 9 deluxe sviittiä, joista 4 kpl yhdellä makuuhuoneella ja 5 kpl kahdella erillisellä makuuhuoneella. Lisäksi kaikissa huoneissa on olohuoneessa divaanivuodesohva, josta voi sijata lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Kaikissa deluxe sviiteissä on oma sauna, kylpyhuone wc:llä ja myös erillinen wc. Huonevarustukseen kuuluu Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä kylpytakit ja –tossut.

Yhden makuuhuoneen deluxe sviiteissä on lisäksi kylpyamme ja minikeittiö, jossa mikroaaltouuni ja pienjääkaappi. Kaikissa huoneissa minibaari, tallelokero, vaatteiden kuivauskaappi ja maksuton langaton ja langallinen nettiyhteys ja taulutelevisiot.

Kooltaan deluxe sviitit ovat 65-67,5 m². Yhden makuuhuoneen deluxe sviiteistä näkymät avautuvat Aakenus- ja Kätkätunturille ja kahden makuuhuoneen deluxe sviiteistä pohjoiseen. Osassa deluxe sviiteistä on parveke.

Junior sviitti huoneita kylpyammeella on 5 kappaletta. Ne ovat erillisillä, 100 cm leveillä vuoteilla varustettuja kahden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on myös divaanivuodesohva, josta voi sijata lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.

Junior sviitit kylpyammeella ovat kooltaan 37 – 41,5 m², ja kaikissa huoneissa on minibaari, tallelokero, taulu-tv, vaatteiden kuivauskaappi ja maksuton langaton ja langallinen nettiyhteys, Cupsolo-keitin sekä silityslauta ja- rauta. Kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihku, wc sekä kylpytakit ja -tossut. Osassa huoneita on parveke, sekä osa junior sviiteistä on yhdistettävissä viereiseen standard-huoneeseen väliovella.

Standard sviitti -kategorian huoneissa on erillinen makuuhuone sekä olohuone, ja on näin mainio ja tilava majoitusvaihtoehto perheille. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja oma televisio, ja olohuoneessa divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle.

Standard sviiteissä on minibaari, tallelokero, taulutelevisio, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi. Kylpyhuoneessa on suihku, wc ja hiustenkuivain, ja huonevarustukseen kuuluvat kylpytakit ja –tossut. Standard sviiteissä on ranskalainen parveke ja näköalat ovat sisäpihalle päin. Kokoa standard sviitti -huoneilla on 52,5 m². Huoneissa on maksuton langaton ja langallinen nettiyhteys.

Hotellissa on viisi junior sviittiä saunalla, kooltaan 46,5 m². Jokaisessa sviitissä on oma sauna, kylpyhuoneessa suihku, hiustenkuivaaja ja huonevarustukseen kuuluu kylpytakit ja –tossut.

Huoneessa on kaksi vuodetta, joilla leveyttä 100 cm, sekä divaanivuodesohva, josta voi sijata lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneessa on minibaari, tallelokero, taulu-televisio, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta, vaatteiden kuivauskaappi sekä maksuton langaton ja langallinen nettiyhteys. Osassa junior sviittejä on oma parveke, ja näköalat avautuvat takapihalle etelän suuntaan.

Superior-huoneet ovat kooltaan 33m², ja superiorhuoneeseen voi majoittua enintään joko kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta sijataan lisävuode. Kylpyhuoneessa on suihku, wc ja hiustenkuivain. Huoneissa on minibaari, taulutelevisio sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Suurimmassa osassa superiorhuoneita on myös oma parveke (poislukien 2. kerroksen huoneet). Osa superiorhuoneista on yhdistettävissä väliovella keskenään perhehuoneeksi. Superior huoneiden näköalat avautuvat sisäpihalle sekä Kätkä- ja Aakenustuntureille päin. Huoneissa on maksuton langaton ja langallinen nettiyhteys.