Teemu Syrjälä on kuusamolaissyntyinen luennoitsija, Hidasta elämää -kirjoittaja ja mentori, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi on elämäntyö. Teemu tulee luennoimaan kehon, mielen ja sielun yhteisvaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa ja luento sopii jokaiselle. Luento tapahtuu Levi Summitissa 21.2. klo 15.00. Tilaisuus on avoin kaikille, pääsymaksu on vain 5 €/hlö.

Näet esittelyvideon Teemusta täältä

Hotel Levi Panoraman ja Hotel K5 Levin asukkaat pääsevät osallistumaan veloituksetta Levin Rinnealueet tutuksi -kierrokselle hiihdonopettajan johdolla maanantaisin klo 10.00-13.30 viikoilla 2-16 (arvo 50€). Varaukset tunneille Levin hiihtokoulusta: +358207960211 | skischool@ levi.fi

Ilmiömäisessä esityksessä Puotila imitoi runsaslukuista joukkoa suomalaisia julkisuuden henkilöitä sekä ruotii ajankohtaisia puheenaiheita humoristisella otteellaan.

Lue lisää

Levi Golfin syyskausi on upeimmillaan! Hyväkuntoinen kenttä ja ihanat syyskelit houkuttelevat golfareita tunturiin. Tutustu Panoraman ruskan golftarjoukseen ja varaa oma golflomasi!

Osallistumme 4.-5.9. Meetings&Events -messuille Helsinkin Messukeskuksessa. Tervetuloa tervehtimään meitä ja keskustelemaan tulevista tapahtumistasi osastolle 3f20 (Kassiopeia Hotels & Restaurants).

Café Spiella on avoinna 30.8.-29.9. klo 11.00-18.00. Tule nauttimaan maisemista, hyvästä kahvista ja muista herkuista! Tarjoamme 3.9. alkaen myös keittolounaan klo 11-15, vuoropäivinä lohikeittoa ja riistakeittoa. Lue lisää Café Spiellasta.

Pohjoiskalotin inspiroivin, liikuttavin ja aidoin liikuntatapahtuma This Is the real sh*t tuo jälleen tunturiin mahtavan kattauksen treenejä ja luentoja. Tapahtuman ajan Summitissa tarjolla lounas klo 11-15 (la-su 25.-26.8.). Lue lisää tapahtumasta täältä.

Café Spiella on avoinna Letkeästi Levillä -tanssitapahtuman aikana pe-su 17.-19.8. Katso tarkemmat aukioloajat kahvilan omalta sivulta.

Suositut Näköalaravintola Panoraman kesäiset grillijuhlat jatkuvat 11.8. asti. Levin kuumin kesägrilli laitetaan tulille aina lauantaisin. Katso tuleva menu ja varaa paikkasi!

Ainutlaatuinen tunturimaastossa järjestettävä estejuoksukisa Arctic Challenge järjestetään Levillä 20.-21.7.2018. Huikea kokemus takaa unohtumattoman elämyksen itsensä haastamisen parissa. Lue lisää Arctic Challengestä täällä, ja tutustu tapahtuman majoitustarjoukseen täällä.