Hotel Levi Panorama tulee tarjoamaan uudenlaista luksusta talvikaudella 2019-2020. Hotellin pohjois-
päädyssä sijaitsevan kuuden sviitin parvekkeiden tilalle rakentuvat lasiseinäiset oleskelutilat kuluvan kesän aikana. Samalla sviitit saavat myös uudet nimet Sky Suite ja Sky Suite Deluxe. Sviittien lasiseinäiset ja -kattoiset oleskelu- ja makuuhuoneet tuovat maiseman lähelle, ja ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan ja revontulien, valoisien kesäöiden ja ruskan väriloiston ihailuun. Kolmessa Sky Suitessa on yhdistetty, tilava makuu- ja oleskeluhuone sekä kylpyhuone jossa on kylpyamme. Sky Suite Deluxe -sviitti tarjoaa pikkuisen enemmän luksusta, ja niissä on olohuoneen lisäksi erillinen makuuhuone, sauna ja kaksi kylpyhuonetta. Myös Sky Suite Deluxe -huoneita on kolme.

Hotel Levi Panoramassa tehdään kesän ajan muutostöitä. Hotellin pohjoispäädyn sviittien ja Gold Digger Barin parvekkeet uusitaan ja tilalle rakentuvat uudet, lasitetut oleskelutilat. Muutostöistä johtuen kulku Tapahtumakeskus ja Cinema Levi Summittiin, Ravintola Panoramaan ja hotelliin saattaa ajoittain poiketa normaalista. Ilmoitamme poikkeavista kulkureiteistä projektin etenemisen myötä kotisivuillamme. Rakennustöitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 07.00-18.00. Hotellimme ja ravintolamme ovat avoinna normaalisti. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa häiriötä.

Hotel Levi Panorama on saanut TripAdvisorin myöntämän Erinomainen kohde 2018 -sertifikaatin. Tämä kunnianosoitus myönnetään hotelleille, jotka ovat saaneet jatkuvasti erinomaisia arvosteluita viitenä peräkkäisenä vuonna. Kiitämme ihania vieraitamme tästä saavutuksesta! Pääset TripAdvisor-sivullemme tästä.

Hotel Levi Panorama sekä Näköalaravintola Panorama palvelevat vuoden jokaisena päivänä. Ravintola on avoinna klo 18-22, ja voit nauttia herkkulisesta illallisesta upeita maisemia ihastellen. Aamiainen tarjoillaan klo 7-10. Lue lisää.

Perheet majoittuvat nyt edulliesti joko perusluokan huoneessamme tai tilavassa Standard-suitessa. Lue lisää perhelomastamme, jossa 1-2 lapsen lisävuoteet sisältyvät hintaan.

Levi Express Gondoli sekä sen yhteydessä oleva kesäkelkkarata avataan kesäkaudelle 7.6.2019. Gondoli on avoinna 7.6.-29.9. Kesäkelkkarata on avoinna 7.6.-29.9. klo 10-18 (suljettu jo rata on märkä). Liput saat Panoraman vastaanotosta tai Zero Pointilta. Lue lisää täältä.