Hotel Levi Panorama

Kokous- ja juhlatilat Levillä upeissa maisemissa

Hotel Levi Panoraman upeat maisemalliset kokoustilat Levillä sekä erilaiset ravintolatilat soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin. Panorama on ainoa rinteessä sijaitseva hotelli Levitunturissa, ja hotellin kokoustiloista onkin upeat maisemat Levin eturinteeseen. Hotellissa on ravintoloiden yhteydessä kaksi kokouskabinettia: toisessa kerroksessa Näköalaravintola Panoraman yhteydessä sijaitseva Panoramakabinetti sekä seitsemännessä kerroksessa Gold Digger Bar & Loungen yhteydessä sijaitseva Kultakabinetti. Lisäksi hotellin ravintolat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin. Ehkäpä unelmasi on häät Levillä tai mielessäsi on yritystapahtuma hotellissa Levitunturissa?

Hotellin yhteydessä oleva Tapahtumakeskus Levi Summit puolestaan tarjoaa upeat kokous- ja juhlatilat Levillä tunturimaisemin pienistä tilaisuuksista aina suurinkiin messutapahtumiin.

Hotel Levi Panoraman henkilökunta huolehtii tapahtumasi sujuvuudesta ja ravintola toteuttaa tarjoilut toiveesi mukaan aamiaisesta ja kokouskahveista gaalaillalliseen. Halutessasi voit ostaa koko paketin samasta osoitteesta: hotellin yhteistyökumppanien kautta järjestyvät helposti myös lisäpalvelut aina esiintyjistä gondoli- tai bussikuljetuksiin.

Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Upeimmat kokoustilat Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumiin Levillä. Maisematiloja on yhteensä kuusi, ja niistä aukeavat huikeat näkymät Levin tunturikylän yli Lapin aavoille. Kukin tila sopii 20-30 hengen tilaisuuksiin, mutta ne voidaan myös yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurillekin ryhmille. Maisematilat yhdistyvät helposti siirrettävien seinien avulla myös aula- ja kahvilatiloihin, joten tilat sopivat mainiosti vaikkapa messujen näyttelyalueeksi tai illallissaliksi.

Monipuoliset ravintolat Levillä

Näköalaravintola Panorama
Hotellin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa sijaitseva tyylikäs ja elegantti à la carte ja buffet maisemaravintola, 

Gold Digger Bar & Lounge
Hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kullanhuuhtojateemainen ravintola upeilla maisemilla.

Tapahtumakeskus Levi Summit
Hotel Levi Panoraman vieressä sijaitseva keskus, jonka monipuoliset tilat ovat helposti muunneltavissa.

Maisemallinen sauna Levillä

Hotel Levi Panorama tarjoaa upeilla maisemilla varustetun saunan Levillä. Näköalasaunat Levitunturissa ovat oiva paikka järjestää esimerkiksi kaveriporukan tai työkavereiden illanvietto. Saunat sijaitsevat hotellin 7. kerroksessa ja niiden isoista maisemaikkunoista voit ihailla lumettomaan aikaan Levin eturinteessä laiduntavia poroja ja talvella laskettelijoita. Tilassa on erilliset naisten ja miesten saunat, joista kumpaankin mahtuu kerralla noin 15 saunojaa. Kummankin saunan yhteydessä on suihkut sekä pukeutumistila.

Kaikille yhteisestä saunan oleskelutilasta avautuvat näkymät hotellin sisäpihan yli tunturimaisemiin. Voit ihailla revontulia tai keskiyön aurinkoa Aakenus-, Kätkä- tai Pallastuntureiden yllä. Oleskelutilasta on käynti myös suurelle näköalaterassille.

Saunat, oleskelutilat ja terassi ovat anniskelualuetta, joten hotellin ravintola järjestää mielellään tilaisuuteesi saunajuomat tai vaikkapa iltapalat. Omien juomien nauttiminen on tiloissa kielletty.

Sauna on auki päivittäin klo 16-21 ja on veloituksetta käytössä Hotel Levi Panoraman ja Levi Chalets -huoneistojen vieraille. Avoimen saunavuoron ulkopuolella sauna on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksia varten.

Avoin saunavuoro klo 18-21. Saunamaksu ulkopuolisille 8 € / hlö.
Yksityissauna 1-10hlö 200 € / 2h, lisähenkilöt 15 € / hlö
Hinnat sisältävät 1 pyyheliinan / hlö.
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!