Pieni, rauhallinen hotelli tarjoaa kodikasta mukavuutta Levin keskustassa, Kätkätunturin kainalossa. Matkaa Kittilän lentoasemalta on vain noin 15 minuuttia, ja hiihtoladut, moottorikelkkareitit, vaellus- ja maastopyöräreitit alkavat aivan takapihaltasi. Tunturikylän palvelut ovat pienen kävelymatkan päässä, eikä laskettelurinteillekään matkaa ole kuin pari sataa metriä. Hotellissamme on kaksi yksilöllistä ravintolaa, viihtyisä aulabaari ja modernit kokoustilat erikokoisille ryhmille.

Hotellissa on 15 saunallista standardhuonetta ja15 saunallista superiorhuonetta. Hotellissa on myös kaksi suitea poreammeella ja kolme poreammeellista standardhuonetta, vuodepaikkoja yhteensä 100 hengelle. Valoisat ja tilavat huoneet on sisustettu luonnonläheisesti rauhallisin sävyin. Huoneista avautuu näkymä joko Levin rinteisiin tai hotellin omaan poroaitaan, joka valaistaan talvisin.

Lisäksi toisenlaista majoitusvaihtoa tarjoavat 16 korkeatasoista ja erittäin tilavaa lomahuoneistoa, joissa on majoitustilaa yhteensä 155 hengelle. Huoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Hyvin varusteltuihin huoneistoihin majoittuu mukavasti ja tilasta tinkimättä 7 – 14 henkeä.

Kaikkiin huonetyyppeihin sisältyvät seuraavat varusteet: televisio, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä, suihku ja hiustenkuivain. Huoneissamme on maksuton langaton internetyhteys. Huonehintaan sisältyy runsas buffetaamiainen. Asukkaiden käytössä on itsepalvelupesula sekä silitysvälineet pesulan yhteydessä.

Hotelliasukkaiden käytössä on kuntosali, suksivarasto ja suksien huoltohuone -1 kerroksessa. Lukkoja suksivaraston kaappeihin on saatavilla vastaanotosta. Asukkaiden käytössä on myös maksutta lumikenkiä, joita voi pyytää vastaanotosta.

Hotellin etupihalla on maksuton pysäköintialue hotellivieraillemme. Mikäli tarvitset lämmityspistokepaikkaa, hinta 1-3 vuorokauden majoitukselle on 5 €, yli 3 vuorokauden majoituksilla 10 €. Hotellissamme on myös autotalli, autotallipaikkaa voi tiedustella vastaanotosta, hinta 20 € / vuorokausi.

 

Katso 360 panoraama Hotel K5 Levin aulastaTutustu 360 panoraamanäkymään Hotel K5 Levin aulasta tai pihan poroaitauksesta Levi Skyview palvelun avulla.

 

tripadvisorKansainvälinen, maailman suurin matkailusivusto TripAdvisor ja sen käyttäjät ovat palkinneet Hotel K5 Levin korkeasta palvelutasosta ja laadukkuudesta sertifikaatilla.