Häät ja juhlat

Unohtumattomat juhlat tai häät Levillä

Onko unelmasi häät Levillä? Tai ehkäpä syntymäpäiväjuhlat, lakkiaiset, kastajaiset tai yritysjuhlat upeissa maisemissa hotellissa Levitunturissa? Hotel Levi Panorama, Tapahtumakeskus Levi Summit ja Hotel K5 Levi tarjoavat useita erilaisia tiloja, joissa järjestät onnistuneet juhlat tai häät Levillä. Täydellisenä juhlapäivänä sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden viihtyvyydestä tai käytännön järjestelyistä: saat halutessasi kaikki palvelut saman katon alta aina esiintyjistä ja aktiviteeteista bussi- tai gondolikuljetuksiin. Laadukas majoitus ja ikimuistoiset juhlat Levillä – tarjoamme koko paketin toiveidesi mukaisesti!

Häät Lapissa tunturimaisemissa

Vietä unohtumattomat häät Lapissa Levitunturin yöttömässä yössä, ruskan väriloistossa tai keskellä tunnelmallista kaamosta! Ikimuistoinen hääjuhla Lapin tunturimaisemissa onnistuu helposti Hotel Levi Panoramassa tai Tapahtumakeskus Levi Summitissa. Voit nauttia hääpäivästäsi rauhallisin mielin, sillä ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä. Tapahtumakeskus ja hotelli Levitunturissa tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ja upeat näköalat hääjuhlaasi, valittavanasi on useita erityylisiä ravintoloita. Olipa suunnitelmissasi sitten unelmien prinsessahäät koko suvulle tai pienet ja intiimit häät Lapissa, Hotel Levi Panoramasta ja Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy juhlaasi sopiva tila.

Illallinen Levillä näköalaravintolassa

GoLevi.fi -ravintolat tarjoavat juhlaasi mitä herkullisimmat maut ja suussa sulavat menukokonaisuudet. Illallinen, lounas, brunssi tai cocktailtilaisuus – menuvalinnat rakennetaan aina yhdessä kanssasi siten, että ne sopivat täydellisesti juhlaasi. Ravintoloissa käytetään laadukkaita paikallisia ja lähialueen raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan alusta saakka itse omassa keittiössä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua viinien ja juomien valinnoissa sekä huolehtii että tarjoilu sujuu tilaisuudessa mutkattomasti.

Näköalaravintola Panorama
Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva tyylikäs ja elegantti maisemaravintola.

Gold Digger Bar & Lounge
Hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kullanhuuhtojateemainen ravintola upeilla maisemilla.

Tapahtumakeskus Levi Summit
Hotel Levi Panoraman vieressä sijaitseva keskus, jonka monipuoliset tilat ovat helposti muunneltavissa.

Jääravintola Snow Dome
Lumesta ja jäästä rakennettu ulkoilmaravintola Hotel Levi Panoraman pihalla

Bistro K5 Levi
Lämminhenkinen ravintola Levin keskustassa, Hotel K5 Levissä

Saamen kammi
Aidot lappilaiset herkut avotulen äärellä, ravintola sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä

Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!