Hotel K5 Levi

Kokoustilat Levillä keskustan tuntumassa

Hotel K5 Levi tarjoaa kotoisat ja lämminhenkiset kokoustilat Levillä monenlaisiin tilaisuuksiin. Hotellissa on kolme kokoustilaa: 80 hengen Kvartsiitti, 60 hengen Akaatti ja 12 hengen Kassiopeia. Kokoustiloissa on tarvittava kokoustekniikka ja langaton internetyhteys, jotta tilaisuutesi kulkee sujuvasti. Hotellin henkilökunta huolehtii kokoustilan järjestelyistä sekä tilaisuutesi sujuvuudesta. Hotelli sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin kainalossa, Levin keskustassa. Myös hiihtoladut ja kelkkareitit lähtevät vain kivenheiton päästä hotellista, eikä laskettelurinteillekään ole kuin noin 500 metriä!

GoLevi.fi kokouspaketit

Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!
Voit myös lähettää tarjouspyynnön tästä

Lämminhenkinen ravintola Levillä

Bistro K5 Levi on lämminhenkinen ravintola Levillä, joka huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista aina kokouskahveista illallisiin. Bistro K5 Levissä nautit hyvästä ruoasta ja juomasta takkatulen loimussa, hotellin pihalla asustavien porojen touhuja seuraten.

Tutustu Bistro K5 Leviin tarkemmin täällä.
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Aito lappilainen ravintola Levillä

Saamen kammi on hotellin pihapiirissä sijaitseva aito saamelainen, maan alle rakennettu turvekammi. Tämä ainutlaatuinen ravintola tarjoilee perinteisiä lappilaisia herkkuja avotulen äärellä. Eksoottinen joikumusiikki ja lapintarinat antavat lisämakua illalliseen. Saamen kammi on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin jopa 120 hengen ryhmille.

Tutustu Saamen kammiin tarkemmin täällä.
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!