Huoneistomajoitus Levin keskustassa

Erittäin suositut K5 Villas -paritalohuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kätkätunturin kainalossa, kuitenkin lähellä Levin sykkivää keskustaa. Huoneistot sijaitsevat Hotel K5 Levin pihapiirissä. Huoneistoja on yhteensä 16 (8 paritaloa) ja niissä on vuodepaikkoja huoneiston koosta riippuen 7-14 hengelle. Huoneistot sopivat mainiosti niin perheiden ja kaveriporukoiden lomanviettoon kuin vaikkapa yritysten ja työporukoiden kokous- ja virkistysmatkoille.

Huoneistoissa on täysi keittiövarustus, mutta halutessasi voit hyödyntää myös Hotel K5 Levin ravintolapalveluita – esimerkiksi aamiaisen saat hotellista erikoishintaan! Suosittelemme varaamaan aamiaiset jo majoitusvarauksen yhteydessä. Myös päärakennuksen suksien huoltotilat ja kuntosali ovat huoneistoasukkaiden käytössä veloituksetta.

K5 Villas -paritalohuoneistojen varauksen voi tehdä suoraan Hotel K5 Levin vastaanottoon (huoneistot eivät ole myynnissä verkkokaupassamme):
Puh. 016 639 1100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K5 Villas

Kätkänrannantie 2, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh 016 639 1100
Fax 016 639 1333
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

7-hengen huoneisto, 70m²

Kaksikerroksiseen 70m² huoneistoon majoittuu mukavasti jopa seitsemän hengen seurue. Alakerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone, yläkerran parvella on yhteensä viisi vuodetta: kaksi kahden hengen ja yksi yhden hengen makuusoppi. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat kahdeksalle.

Kylpyhuone on varustettu on sähkölämmitteisella saunalla ja pesutilalla, jossa pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, CD-soitin radiolla, vaatteiden kuivauskaappi, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 1B

8 hengen huoneisto, 127m²

Kaksikerroksiseen 127m² huoneistoon majoittuu mukavasti jopa kahdeksan hengen seurue. Ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin myös kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneistossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, joista yksi on alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Huoneiston alakerrassa on keittiö, olohuone, pesutilat, erillinen WC ja makuuhuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä yhdistetty WC- ja suihkutila.

Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat kymmenelle. Kylpyhuoneeessa on sähkölämmitteinen sauna ja pesutila, jossa pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: langaton internet, CD-soitin radiolla, vaatteiden kuivauskaappi, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 2A, 2B, 3A, 3B, 4B, 6A, 6B, 7A ja 7B

12 hengen huoneisto, 242m²

Kolmikerroksisessa 242m² huoneistossa majoittuu mukavasti jopa 12 hengen seurue.

Huoneistossa on kuusi kahden hengen makuuhuonetta. Makuuhuoneista kolme on pohja- ja keskikerroksissa, ja niissä on jokaisessa oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta sekä yhteinen WC- ja suihkutila.

Keskikerroksessa on olohuone jonka yhteydessä ruokailutila, keittiö ja yksi makuuhuone wc:llä. Keittiö ja yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin sekä kokouksiin että illanviettoihin. Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 12 hengelle.

Pohjakerroksessa on kaksi makuuhuonetta omalla WC:llä, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna, takkahuone, kodinhoitohuone ja yhteinen WC. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja silitysvälineet. Tunnelmallisesta takkahuonneesta on käynti omalle terassille.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 5A, 5B, 8A, 8B

14 hengen huoneisto, 192m²

Kaksikerroksisessa 192m² huoneistossa majoittuu mukavasti jopa 14 hengen seurue. Huoneistossa on yhteensä seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, joista kolme on alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylemmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, viihtyisä aulatila ja yhteinen WC.

Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta omilla WC:llä ja suihkuilla, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna ja yhteinen WC. Olohuoneen varustukseen kuuluu televisio, takka polttopuineen. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 14 hengelle. Keittiöstä on myös käynti avaralle terassille. Yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu mainiosti vaikkapa kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 1A

14 hengen huoneisto 281m²

Huoneistossa on yhteensä seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, joista kolme on alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylemmässä kerroksessa on viisi makuuhuonetta, joista kahdessa oma WC ja suihku, viihtyisä aulatila ja yhteinen WC.

Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, takkahuone, keittiö, kodinhoitohuone, yhteinen WC, kylpyhuone , sähkölämmitteinen sauna ja yhteinen WC. Olohuoneen varustukseen kuuluu televisio, takka polttopuineen. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 14 hengelle. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja silitysvälineet. Yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu mainiosti vaikkapa kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Huoneistot: 4A