Hotel Levi Panorama

Hotelli Levin eturinteessä

Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa korkeatasoista majoitusta Levillä. Levin keskustan yläpuolella sijaitsevaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla, eturinteen portaita pitkin tai autolla. Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli sijaitsee Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Hotel Levi Panoraman maisemat kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Saapumisohjeet Hotel Levi Panoramaan!

Hotel Levi Panoraman palvelut

Hotellissa on kattava palvelutarjonta, mm. ravintoloita, baareja sekä elokuvateatteri anniskeluoikeuksineen. Hotellin vieressä sijaitseva Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa loistavan yhdistelmän majoitus- ja kokouspalveluja Levin parhaalla paikalla.

Lue lisää palveluista
- 24/7 vastaanotto
- sisäänkirjaus klo 16.00, uloskirjaus klo 11.00
- wifi hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa
- asiakassaunat, 7. krs
- kuntoiluhuone, -1 krs
- leikkihuone lapsille 1 krs
- suksivarasto ja suksien huoltohuone
- ilmainen pysäköinti, lämmityspistokkeita lisämaksusta
- hissit kaikkiin kerroksiin
- lemmikkiystävällisiä huoneita
- pesulapalvelu
- huonepalvelu
- matkatavarasäilytys
- kokoustilat
- ravintola
- aulakahvila
- myymälä
- Samiland museo
- Elokuvateatteri
- Hotel fact sheet

Aamiainen

Panoraman monipuolisesta ja herkullisesta aamiaiskattauksesta löytyy kaikki tarvittava päivän hyvään aloitukseen. Majoitusasiakkaille aamiainen on maksuton, mutta tervetulleita ovat myös muualla majoittuvat. Katso tarkemmat tiedot kuten kattausajat ravintolat sivulta

Majoitus Levillä maisemahotellissa

Huoneiden varustelu

  • Vedenkeitin (kahvia ja teetä)
  • wifi ja langallinen internetyhteys
  • taulutelevisio, maksuttomia kansainvälisiä kanavia ja maksulliset elokuvat
  • minibaari
  • tallelokero
  • hiustenkuivain
Varausehdot
 

Standard-huone  /

Standard-huoneet ovat kooltaan tilavia 28,5m² huoneita, joiden näköalat avautuvat laskettelurinteeseen tai Levin eturinteen kauniiseen metsään. Osa toisen kerroksen standard-huoneista on mahdollista yhdistää keskenään väliovella ja ylemmissä kerroksissa kylpyammeelliseen Junior Suiteen. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Osa huoneista on lemmikkiystävällisiä. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc.

Superior-huone /

Superior-huoneet ovat kooltaan 33m² ja niiden näköalat avautuvat hotellin sisäpihalle sekä Kätkä- ja Aakenustuntureille päin. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Osa huoneista on yhdistettävissä väliovella keskenään perhehuoneeksi. Suurimmassa osassa Superior-huoneita on oma parveke, poislukien 2. kerroksen huoneet. Osa huoneista on lemmikkiystävällisiä.

Junior-sviitti saunalla /

Saunalliset Juniorsviitit ovat kooltaan 46,5m². Avarista huoneista avautuvat maisemat hotellin takapihalle ja etelään. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä 100cm leveää vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Huoneessa on oma sauna, ja kylpyhuoneessa on suihku ja wc. Kaikissa, paitsi toisen kerroksen Juniorsviitissä on parvekkeet.

Junior-sviitti kylpyammeella /

Hotellissa on viisi kylpyammeellista Juniorsviittiä, kooltaan 37-41,5m². Huoneiden maisemat avautuvat Levin eturinteeseen tai tunturimetsään. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Osassa huoneista on oma parveke ja osa sviiteistä on yhdistettävissä viereiseen Standard-huoneeseen väliovella. Kylpyhuoneessa on kylpyamme, suihku ja wc.

Standard-sviitti /

Standardsviiteissä on erillinen tilava makuuhuone sekä olohuone, sviitit ovat kooltaan 52,5m². Tämä huonetyyppi on mainio ja tilava majoitusvaihtoehto esimerkiksi perheille. Huoneiden näkymät ovat hotellin sisäpihalle päin ja huoneista voi ihailla Kätkätunturin lakea. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle ja olohuoneessa divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode.

Deluxe-sviitti, 1 makuuhuone /

Hotellissa on neljä Deluxesviittiä, joissa on yksi erillinen makuuhuone ja olohuone. Nämä tyylikkäät ja avarat huoneet ovat kooltaan 65-67,5m². Makuuhuoneessa on 100cm leveät vuoteet kahdelle ja olohuoneessa on divaanivuodesohva, josta saa sijattua lisävuoteen. Makuuhuoneesta näkymät avautuvat hotellin sisäpihan yli Aakenus- ja Kätkätuntureille ja ylemmissä kerroksissa olevista sviiteistä Pallastuntureille. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta. Pienemmässä kylpyhuoneessa on suihku ja wc ja suuremmassa kylpyhuoneessa on oma sauna, kylpyamme ja suihku. Osassa huoneista on oma parveke.

Deluxe-sviitti, 2 makuuhuonetta /

Hotellissa on viisi Deluxesviittiä, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja oleskelutilat. Huoneet ovat kooltaan 65-67,5m². Isommassa makuuhuoneessa on kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta ja pienemmässä makuuhuoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta. Huoneista on näkymät eturinteen tunturimetsään. Osa huoneista on lemmikkiystävällisiä.

Huoneissa on taulutelevisiot makuuhuoneissa ja olohuoneessa, minibaari, tallelokero, vedenkeitin (kahvia ja teetä), Cupsolo-keitin, silitysrauta ja -lauta sekä vaatteiden kuivauskaappi. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta. Pienemmässä kylpyhuoneessa on suihku, wc ja hiustenkuivain. Suuremmassa kylpyhuoneessa on oma sauna, suihku, wc ja hiustenkuivain. Huonevarustukseen kuuluu myös kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on maksuton langaton ja langallinen internetyhteys. Osassa huoneista on oma parveke.

FinnairPlushansel 150ets-fi