Pallas-Yllästunturin kansallispuisto - pala kauneinta luontoa Levin vieressä

Tunturien raikkaimmat huiput. Täällä hengität maailman puhtainta ilmaa ja koet ympärilläsi tunturimaiseman avaruuden. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston monipuoliset retkeilyreitit vievät helposti huipulta huipulle ja tunnelmallisille tulentekopaikoille. Liikut, lepäät ja lomailet Lapin luonnon ihmeiden ja hyvien palvelujen ympäröimänä.

Aivan Levin kupeessa sijaitsee Suomen kolmanneksi suurin kansallispuisto. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto joka ulottuu Kittilän, Kolarin, Muonion ja Enontekiön kuntien alueelle. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto yksi Suomen kauneimmista ja tarjoaa vaihtelevia reittejä jokaiseen makuun. Reittejä löytyy eripituisia niin huipuille kuin vain maisemien ihailuun. Tunnetuin ja samalla vanhin merkitty vaellusreitti on Hetta-Pallas, joka on pituudeltaan 50km.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on arvostettu retkeilijöiden keskuudessa hyvin reittien, yleisen siisteyden sekä monipuolisuuden vuoksi. Henkeä salpaavia maisemia pääsee ihailemaan niin kesällä kuin talvellakin kävellen, hiihtäen tai pyöräillen.

Lue lisää Nationalparks.fi -palvelussa
Lue lisää Luontoon.fi -palvelussa

Elokuvat ja tapahtumat

Elokuvat jatkuvat jälleen lokakuussa

 

Cinema Levi Summit

Cinema Levi Summit on Levin ainoa elokuvateatteri, jossa näytetään uusimpia elokuvia suurelta 12x6m valkokankaalta!
Teatterissa on 436 istumapaikkaa.

Hinnasto: 10 € aikuiset, 7,5 € lapset (alle 12-vuotta) sekä Levipassilla.

Elokuvaliput ja -herkut myynnissä Levi Summitissa tai Spiella Café & Restaurantissa aukioloaikojen mukaisesti. Lipunmyynti avautuu puoli tuntia ennen näytöstä. Teatterissa myös A-oikeudet.

Cinema Levi Summittiin saatavilla myös edullisia sarjalippuja!

Sarjalippupaketit: 5 lippua 45 € ja 10 lippua 90 €.
Lippujen myynti Levi Summitista tai Spiellasta aukioloaikojen mukaisesti. Liput ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä alkaen.

Seuraa myös Facebook -sivujamme ja näet uusimmat elokuvatrailerit ja lisätietoa tulevasta elokuvatarjonnastamme!

Tervetuloa elokuviin!

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ikärajoitukset ja ohjeistukset: Video ikärajoista