Alla olevat ohjelmapalvelut toteuttaa Lapland Safaris West Oy.

Viikko-ohjelmavaraukset edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 016 336 3000.

Tältä sivulta löydät esimerkkejä kesän ja ruskan 2018 viikko-ohjelmasta. Viikko-ohjelma on voimassa 1.6.-30.11.2018, ellei ohjelmakuvauksessa toisin mainita.

Katso tästä koko viikko-ohjelma, lisätietoja sekä varaus- ja peruutusehdot.

VAELLUS KESKIYÖN AURINGON ALLA
To, La klo 21:30 - 00:30

Nautinnollinen ja rentouttava vaellusretki Levin yöttömässä yössä. Tämä vaellus sopii kaikille ja antaa mahdollisuuden kokea yöttömän yön ilmiön, joka on nähtävillä vain Napapiirin yläpuolella. Retki toteutetaan aikavälillä 21.30 - 00.30 ja hintaan sisältyy välipala tulen ääressä ja malja auringolle keskiyöllä. Ethän unohda aurinkolaseja!

Kesto: 3 tuntia
Hinta 69 € / hlö


KESKIYÖN AURINGON RETKI KESÄMÖKILLE
Ke, Pe klo 19:30 - 00:30

Tällä retkellä on mahdollisuus kokea lappilainen elämäntapa sekä Lapin luonnon aarteet. Luonto on lähellä paikallisten sydäntä ja tällä retkellä pääsemme kokemaan eturivin paikoilta Lapin luonnon tärkeyden, hiljaisuuden ja kauneuden sekä oppimaan kiehtovia uusia erätaitoja! Aloitamme retken autokuljetuksella luonnonhelmaan, jonka jälkeen on aika hypätä soutoveneeseen, jonka oppaamme soutaa kuvankauniin järven yli perinteiselle suomalaiselle kesämökille. Mökillä meitä odottaa rentouttava ilta keskiyön auringon alla, kun lämmitämme puusaunan, haemme puhdasta lähdevettä, teemme tulen sekä nautimme iltapalan kuunnellen oppaan tarinoita Lapin luonnosta. Pääsemme myös kokeilemaan kalaonnea sekä nauttimaan löylyistä perinteisessä saunassa! Saunan ohessa on mahdollisuus pulahtaa virkistävään järveen. Paluumatkalla pysähdymme Levitunturin huipulla ja kilistämme maljan keskiyön auringolle ennen autokuljetusta takaisin Levin keskustaan.

Kesto: 5 tuntia
Hinta 139 € / hlö (max 12 hlö)


RETKI HUSKYTILALLE
Ke, La klo 10:00 - 12:00

Lyhyen autokuljetuksen jälkeen saavumme huskytilalle, jossa meidät vastaanottavat suloiset rekikoirat, jotka viettävän hyvin ansaittua kesälomaa! Pääsemme lähelle koiria ja kuulemme kiehtovia tarinoita huskien ympärivuotisesta elämästä ja siitä, kuinka ne rakastavat juosta talvella. Nautimme myös makkarat ja kuumat mehut tulen äärellä perinteisessä kodassa ennen paluuta autolla takaisin Leville.

Kesto: 2 tuntia
Hinta: 49 € / hlö


RETKI PALLAS-YLLÄSTUNTURIN KANSALLISPUISTOON

Ma, Ti klo 9:00-13:00

Euroopan puhtain ilma on mitattu Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Leviltä. Lähde mukaamme aloittelijallekin sopivalle vaellusretkelle Lapin henkeäsalpaaviin tunturimaisemiin! Pääsemme nauttimaan raittiista ja puhtaasta ilmasta sekä kuulemaan tarinoita koskemattomasta lappilaisesta luonnosta. Retkellä on mahdollisuus vierailla kiehtovassa luontokeskuksessa, jossa on lisää kiinnostavaa tietoa alueen kasvistosta ja eläimistöstä. Teemme myös tulen eräoppaan kanssa ja grillaamme makkaroita tulen äärellä lämmitellen. Keuhkot täynnä puhdasta ilmaa ja kauniit maisemat mielessämme suuntaamme takaisin Levillä autokuljetuksella.

Kesto: 4 tuntia, sisältäen kuljetukset (vaellus noin 3km)
Hinta: 89 € / hlö


FATBIKE-PYÖRÄRETKI
To, Su klo 10:00-12:00

Nautinnollinen ja rentouttava pyöräretki Levitunturin kauniissa luonnossa. Tämä retki soveltuu kaikille ja se toteutetaan läskipyörillä, joilla pääsee mukavasti näkemään Levin upeimpia paikkoja! Retkellä ajamme yhdessä oppaan kanssa pitkin rauhallisia teitä ja metsäpolkuja sekä kuulemme kiehtovia tarinoita Lapin luonnosta ja paikallisten elämästä.

Kesto: 2 tuntia
Hinta: 59 € / hlö 
Tämä retki soveltuu yli 15-vuotiaille.


REVONTULIRETKI KELLUEN
Ti, Pe klo 21:30-23:30/00:30 (Toteutetaan 1.9.2018 alkaen)

Tällä ainutlaatuisella iltaretkellä on mahdollisuus kokea revontulien metsästys kelluen kuivapuvussa yhdessä Levin kauniimmistä järvistä! Kelluvat kuivapuvut puemme omien vaatteiden päälle, ja ne pitävät meidät kokonaan kuivana ja lämpimänä, kun vuorotellen kellumme tyynessä järvessä kuunloisteessa. Jos olemme onnekkaita, pääsemme näkemään kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien loimun tänä taianomaisena iltana. Retken aikana rentoudumme myös tulen äärellä kuunnellen tarinoita Lapista ja revontulista, sekä nautimme herkullisen iltapalan.

Kesto: 2-3 tuntia, sisältäen kuljetukset
Hinta: 130 € / hlö
Tämä retki soveltuu yli 15-vuotiaille.