Spiella Café & Restaurant on kesätauolla ja avaa ovensa jälleen syksyllä!

Viihtyisä kahvila ja maisemaravintola Levin eturinteessä.

Restaurant Spiella | Levi Summit

Tapahtumakeskus Summitin yhteydessä sijaitseva Spiella on tunnelmallinen illallisravintola, jossa voit lämmitellä takkatulen äärellä tai nauttia Levin tunturikylän valojen tuikkeesta. À la carte valikoimastamme löydät ihania makuelämyksiä, sekä rakkaudella valittuja viinejä. Illallista tarjoillaan talvikaudella päivittäin.

Lue lisää ja tutustu menuun: Spiella Café & Restaurant

Café Spiella | Levi Summit

Päivällä Spiella toimii mukavana rinnekahvilana, jossa voit nauttia kupposen kuumaa, kahvilaherkkuja sekä salaattilounaan takkatulen äärellä tai ihailla upeita maisemia. Café Spiella tarjoaa myös leffaherkut Cinema Levi Summitiin, elokuvateatterissa on myös anniskeluoikeudet.

Tila toimii myös tilausravintolana sekä tarjoaa kokoustarjoilut.

Samiland avoinna joka päivä klo 10-20  
Avoinna elokuvaesitysten aikaan Katso leffakalenteri
Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit | Tunturitie 205, Levi Puh. +358447036534 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumakeskus Levi Summitissa sijaitsevaan Café Spiellaan pääset suoraan Levin eturinteestä tai Levin keskustasta käyttäen Levi Express Gondoli -hissiä. Kahvila toimii myös tilausravintolana ja tarjoaa mm. kokoustarjoilut, elokuvaeväät Cinema Levi Summitiin sekä maittavat illalliset. Viereisestä Hotel Levi Panoramasta pääset Café Spiellaan ja Cinema Levi Summit -elokuvateatteriin myös maanalaista yhdyskäytävää pitkin.

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 70
Pöytiintarjoillussa ruokailussa: 70
Cocktail-tilaisuudessa: 70
Ravintola on laajennettavissa kokouskabineteilla tilaisuuden henkilömäärän mukaan
Erityistä ravintolassa: upeat näköalat, suuri takka, lämminhenkinen ja tunnelmallinen, intiimi, laajennettavissa siirtoseinillä