Cafe Spiella | Levi Summit

Tapahtumakeskus Levi Summitin aulan yhteydessä sijaitsee Café Spiella, aito rinnekahvila Levillä! Kahvilassa nautit baarin antimista sekä upeista maisemista tuntureiden yllä. Café Spiella tarjoaa myös leffaherkut Cinema Levi Summitiin, elokuvateatterissa on myös anniskeluoikeudet.

Tila toimii myös tilausravintolana sekä tarjoaa kokoustarjoilut.

Kahvila avoinna joka päivä 9.11.18-20.04.19 klo 11-17  
Salaattibuffa joka päivä klo 11-15 12,70 €
Samiland avoinna joka päivä klo 11-17  
Avoinna elokuvaesitysten aikaan Katso leffakalenteri
Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit | Tunturitie 205, Levi Puh. 016 336 3000 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumakeskus Levi Summitissa sijaitsevaan Café Spiellaan pääset suoraan Levin eturinteestä tai Levin keskustasta käyttäen Levi Express Gondoli -hissiä. Kahvila toimii myös tilausravintolana ja tarjoaa mm. kokoustarjoilut, elokuvaeväät Cinema Levi Summitiin sekä maittavat illalliset. Viereisestä Hotel Levi Panoramasta pääset Café Spiellaan ja Cinema Levi Summit -elokuvateatteriin myös maanalaista yhdyskäytävää pitkin.

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 70
Pöytiintarjoillussa ruokailussa: 70
Cocktail-tilaisuudessa: 70
Ravintola on laajennettavissa kokouskabineteilla tilaisuuden henkilömäärän mukaan
Erityistä ravintolassa: upeat näköalat, suuri takka, lämminhenkinen ja tunnelmallinen, intiimi, laajennettavissa siirtoseinillä