Ravintola Saamen Kammi | Hotel K5 Levi piha

Saamen kammi on aito lappilainen ravintola Levillä! Saamen kammi on ainoa saamelainen ravintola Levillä. Ravintola on aito saamelainen, maan alle rakennettu turvekammi, ja se sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä. Ravintola tarjoilee perinteisiä lappilaisia herkkuja elävän tulen äärellä. Eksoottinen joikumusiikki ja Lapin tarinat antavat lisämakua illalliseen.

Pöytävaraukset
Kattaukset järjestetään klo 18 ja klo 21, kun vieraita on vähintään 15.
Tee pöytävaraus viimeistään edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä.

Puh. 016-639 1100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu ruokalistaan
Saamen Kammin kotisivut

Hotel K5 Levi | Kätkänrannantie 2, Levi
Puh. 016 639 1100 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saamen kammi on Levin tunnelmallisin ravintola ja tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön niin perhejuhliin kuin yrityksen illalliselle. Nuotio loimuaa ravintolan keskellä ja voit seurata ruoan valmistumista avotulella. Pääruoka ja jälkiruoka tarjoillaan pöytiin, mutta pääruoat on perinteiseen tapaan katettu patoihin avotulen ympärille. Jälkiruoan aikana nautit aidosta saamelaisesta joikumusiikista sekä aidoista Lapin tarinoista!

Menu on lähiruokaa parhaimmillaan, erilaiset poroherkut ovat menun keskiössä. Saamen kammi on varattavissa myös jopa 120 hengen yksityistilaisuuksiin. Perinteisesti jouluaattona Saamen kammissa on mahdollisuus nauttia myös aidosta lappilaisesta jouluruoasta. Saamen kammi on oiva valinta, kun haet aitoa ja autenttista, perinteistä ravintolaa Levillä.

Saamen kammin kattaukset ovat klo 18 ja klo 21. Kattaus toteutuu, kun vieraita on vähintään 15. Tee pöytävaraus numerosta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse +358 16 6391100 viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä.

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 120
Pöytiintarjoillussa ruokailussa: 120
Erityistä ravintolassa: maanalainen kammi, saamelainen ravintola, aito lappilainen menu, ruoat tarjoillaan avotulen äärellä, lämmin ja tunnelmallinen, ainutlaatuinen, elämysravintola