K5 VILLAS

Viikko-osakkeet     Timeshares

Paritalohuoneistot nyt viikko-osakkeina!

Suositut K5 Villas -paritalohuoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla Kätkätunturin kainalossa lähellä Levin sykkivää keskustaa. Nyt voit hankkia huoneiston viikko-osakkeen omaksesi, jolloin pääset nauttimaan laadukkaasta vapaa-ajasta haluamallasi ajankohtana Levin parhaalla paikalla.

Mikä on viikko-osake?

Viikko-osake oikeuttaa vuosittain saman huoneiston kahden viikon hallintaan, yksi viikko talvella ja yksi viikko kesällä. Viikko-osakkeiden omistaminen on vaivaton vaihtoehto, jossa maksat vain käytetyistä viikoista.

Lue lisää

Huoneistot ja pohjakuvat

Katso 360-virtuaaliesittely 127m² mallihuoneistosta

Kaksikerroksisessa 262m² huoneistossa majoittuu mukavasti jopa 21 hengen seurue. Huoneistossa on yhteensä kahdeksan kahden hengen makuuhuonetta ja yksi viiden hengen huone, joista neljä on alakerrassa ja viisi yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylemmässä kerroksessa on neljä makuuhuonetta, viihtyisä aulatila ja yhteinen WC.

Alemmassa kerroksessa on kolme makuuhuonetta omilla WC:llä ja suihkuilla, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna ja yhteinen WC. Olohuoneen varustukseen kuuluu televisio, DVD-soitin ja takka polttopuineen. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat 14 hengelle. Keittiöstä on myös käynti avaralle terassille. Yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu mainiosti vaikkapa kokous- tai illanviettotilaksi.

Varustelu

  • mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin
  • astianpesukone, astiasto 14 hengelle
  • pyykinpesukone, silitysvälineet, vaatteiden kuivauskaappi
  • matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli
  • tv, dvd-soitin, maksuton langaton internet
  • takka ja polttopuut
  • liinavaatteet, pyyhkeet, saippua ja shampoot sekä pyykinpesuja huuhteluaineet
  • lämmityspistokkeet kahdelle autolle

Huoneistossa on yhteensä seitsemän kahden hengen makuuhuonetta, joista kolme on alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Kahdessa alakerran makuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Ylemmässä kerroksessa on viisi makuuhuonetta, joista kahdessa oma WC ja suihku, viihtyisä aulatila ja yhteinen WC. Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, takkahuone, keittiö, kodinhoitohuone, yhteinen WC, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna ja yhteinen WC. Yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu mainiosti vaikkapa kokous- tai illanviettotilaksi.

Kolmikerroksisessa 242m² huoneistossa majoittuu mukavasti jopa 12 hengen seurue.

Huoneistossa on kuusi kahden hengen makuuhuonetta. Makuuhuoneista kolme on pohja- ja keskikerroksissa, ja niissä on jokaisessa oma WC ja suihku. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta sekä yhteinen WC- ja suihkutila.

Keskikerroksessa on olohuone jonka yhteydessä ruokailutila, keittiö ja yksi makuuhuone wc:llä. Keittiö ja yhdistetty ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin sekä kokouksiin että illanviettoihin. Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat kymmenelle.

Pohjakerroksessa on kaksi makuuhuonetta omalla WC:llä, kylpyhuone, sähkölämmitteinen sauna, takkahuone, kodinhoitohuone ja yhteinen WC. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja silitysvälineet. Tunnelmallisesta takkahuonneesta on käynti omalle terassille.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: maksuton langaton internet, vaatteiden kuivauskaappi, takkapuut, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Kaksikerroksiseen 127m² huoneistoon majoittuu mukavasti jopa kahdeksan hengen seurue. Ruokailutila ja olohuone takkoineen muodostavat tilavan ja viihtyisän kokonaisuuden, joka soveltuu hyvin myös kokous- tai illanviettotilaksi.

Huoneistossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, joista yksi on alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Vuoteet voi yhdistää tai pitää erillään. Liinavaatteet ovat pedattuina sänkyihin. Lapsille on tarvittaessa saatavilla matkasänky, pinnasänky, potta ja syöttötuoli.

Keittiö, olohuone ja pesutilat sijaitsevat huoneiston alakerrassa. Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi yhdistetty WC- ja suihkutila, alakerran makuuhuoneessa on oma WC.

Olohuoneessa on televisio, takka polttopuineen sekä käynti avaralle terassille. Täysin varustellussa keittiössä on jääkaappi, tiskikone, liesi uunilla, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat kymmenelle. Kylpyhuoneeessa on sähkölämmitteinen sauna ja pesutila, jossa pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja.

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: langaton internet, CD-soitin radiolla, vaatteiden kuivauskaappi, pyyhkeet, saippuat, shampoot, pyykin pesu- ja huuhteluaineet. Kunkin huoneiston käytettävissä on kaksi auton lämmityspistettä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

k5villas@golevi.fi, puh. 040 922 2489 (vain puhelut)

Mitä tehdä Levillä

Levillä löytyy tekemistä vuoden jokaisena viikkona. Katso kauden parhaat vinkit tästä.

Levin pieni matkaopas Katso myös: Levi.fi

Tietoa Levistä

Etäisyydet K5 Villas

- ruokakauppa < 1 km
- alko, apteekki < 1 km
- useita ravintoloita < 1km
- hiihtoladut < 1 km
– Zero Point < 1 km
- Leffateatteri < 1km
- Lentoasema < 15km

Asemapiirros alueesta Levin kartta